הסטרייק של רודריגו. רודריגו גונזלס התחיל להסתובב בצמוד לדוגמנית-זמרת גילת הלל. בשני בלילה נראו השניים ברכבו של גונזלס, שלקח אותה לדייט קצת לא שגרתי באולם באולינג. השניים שיחקו כמה משחקים שבסופם רודריגו ניצח. לא ג'נטלמן.
מיקי לא שומעת. אם הייתם בין אלה שצעקו לעבר מיקי חיימוביץ' קריאות הערצה ואהדה בזמן שעשתה ג'וגינג בשני בבוקר בדיזנגוף בתל אביב והיא לא התייחסה, אז שלא תחשבו שהיא סנובית - היא בכלל לא שמעה אתכם כי היא היתה מחוברת למוסיקה שהתנגנה לה באוזניות.
משטרה חשאית. זוכרים שלפני כשנה אילנית לוי נתפסה על ידי המשטרה נוהגת בגילופין, ורישיונה נשלל מינהלתית? לאחרונה התגלה לעו"ד שלה, דוד גולן, שמישהו שהיה באותו הלילה באולם האירועים באירוע המשפחתי, הלשין למשטרה על כך ששתתה אלכוהול.
עו"ד דוד גולן, היא נתפסה שיכורה, אז מה זה משנה-
"מרשתי כופרת באשמה. עד כה התברר שנפלה קורבן בשל היותה סלב ותו לא. מכך עולה שקמה לנו 'משטרה חשאית' וכל אדם במקום עבודתו האזרחי הופך למודיע משטרתי".
דן ודנה סיבוב שני. אחרי שדנה מזרחי קראה במדורנו שדן מנו מתח אותה בטלפון, היא החליטה לנקום, ומספרת שהוא הזמין אותה לדייט.
דנה, רצינו לעשות ריאליטי צ'ק.
"הוא התקשר אלי ואמרתי לו שזה לא ילך בינינו, כי אני לא אוספת זבל".
דן, תשיב אש-
"אני בכלל במילואים ויש לי חברה, אז שתשמור את השטויות שלה לעצמה".
גונבת פוקוס. פנינה רוזנבלום קפצה לאירוע של פעיל הליכוד יוסף שבתאי, שחגג יום הולדת 60. רוזנבלום עלתה לבמה כדי להצטלם איתו, אבל שכחה שגם צריך לרדת.
שלום וביטחון. בוגי יעלון גם הגיע לאותו אירוע והחליף חיבוקים עם ח"כ יובל שטייניץ - שניהם המועמדים של נתניהו לתיק הביטחון. אולי בוגי צריך להתחיל לדאוג: השבוע יובל, בנימין ושרה ישבו בקפה עטרה בבירה עד שלוש לפנות בוקר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו