"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הקטל בדרכים: רוכב אופנוע ונער בן 14 נהרגו בתאונות קשות
רוכב אופנוע נפגע אנושות על ידי רכב ביפו • הוא מת מפצעיו בבית החולים, נהרג הרכב הפוגע הסגיר עצמו למשטרה • סמוך לביתר עילית: נער נהרג והוריו נפצעו באורח קשה בתאונה חזיתית בין שני כלי רכב
הרוכב נהרג, הנהג הפוגע הסגיר עצמו. זירת התאונה ביפו // צילום: משטרת ישראל // הרוכב נהרג, הנהג הפוגע הסגיר עצמו. זירת התאונה ביפו // צילום: משטרת ישראל

הקטל בדרכים: רוכב אופנוע ונער בן 14 נהרגו בתאונות קשות

רוכב אופנוע נפגע אנושות על ידי רכב ביפו • הוא מת מפצעיו בבית החולים, נהרג הרכב הפוגע הסגיר עצמו למשטרה • סמוך לביתר עילית: נער נהרג והוריו נפצעו באורח קשה בתאונה חזיתית בין שני כלי רכב

אבי כהןאפרת פורשר
, עודכן

הקטל בדרכים: שני הרוגים ו-5 פצועים, מתוכם מספר נפגעים באורח קשה מאוד, בשתי תאונות דרכים קשות שאירעו הלילה במרכז הארץ ובאזור ירושלים.

ביפו רוכב אופנוע נהרג ושניים נוספים נפגעו באורח בינוני וקל בתאונה עם מעורבות אופנוע ורכב פרטי ביפו. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים וולפסון צעיר כבן 26 במצב אנוש תוך פעולות החייאה, לאחר שנפגע על ידי רכב פרטי. אדם נוסף שהיה עמו על האופנוע נפצע באורח בינוני. נהג הרכב נפצע באורח קל. הרוכב הצעיר מת מאורח יותר מפצעיו בבית החולים. מהמשטרה נמסר כי נהג הרכב הפוגע שעזב את זירת התאונה הסגיר עצמו לידי השוטרים.

חובש על אופנוע מד"א רן מנוסיס ופרמדיקית מד"א ענבל גלבר סיפרו: "ראינו על הכביש אופנוע ובסמוך שכבו שני הרוכבים צעירים כבני 25, אחד היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, עם פגיעה רב מערכתית , הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים וביצענו פעולות החייאה מתקדמות , הצעיר השני היה בהכרה מלאה וסבל מפגיעות בגפיים , לאחר טיפול ראשוני בשטח פינינו את שני הפצועים לבית החולים כשמצבו של אחד אנוש והשני במצב בינוני. טיפלנו גם בנהג הרכב גבר כבן 30 שנפגע באורח קל".

זמן קצר לאחר מכן סמוך לביתר עילית, נער בן 14 נהרג והוריו נפצעו הלילה (בין שישי לשבת) באורח קשה בתאונה חזיתית בין שני כלי רכב בכביש עוקף חוסאן. ממד"א נמסר כי בשעה 23:35 התקבל דיווח במוקד 101 במרחב ירושלים על תאונה חזיתית. חובשים ופרמדיקים של מד"א דיווחו על ארבעה נפגעים. אחד מהם, נער כבן 14, נהרג במקום. בסיוע כוח רפואה של צה"ל העניקו הצוותים טיפול רפואי ופינו לבי"ח הדסה עין כרם את הוריו של הילד, גבר כבן 40 במצב קשה בהכרה עם חבלות בחזה ובבטן ואשה כבת 40 במצב בינוני בהכרה עם חבלות בחזה. פצוע נוסף מהרכב השני פונה על ידי הסהר האדום.

זירת התאונה סמוך לביתר עילית // צילום: משטרת ישראל

מתחקיר ראשוני של המשטרה עולה כי שני רכבים פרטיים, נהוגים על ידי פלסטינים תושבי חוסאן שהגיעו מכיוון כללי צור הדסה לחוסאן, התנגשו ברכב ישראלי. בוחני התנועה פתחו בחקירת נסיבות התאונה.

חובש בכיר במד"א דני רוטנברג ופראדיקית מד"א רות שניפר סיפרו: "מדובר בתאונה חזיתית קשה, ראינו על הכביש שני רכבים שנמעכו וחלקי הרכבים התפזרו, בתוך אחד הרכבים נלכדו נער כבן 14 שהיה מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק עם פגיעה רב מערכתית קשה, הוא היה ללא סימני חיים ולאחר שחולץ ע"י הכיבוי, בסיוע כוח רפואה של צה"ל ביצענו בדיקות רפואיות ונאלצנו לקבוע את מותו במקום, אשה כבת 44 שהייתה גם היא ברכב נפגעה בחזה ובבטן ואיבדה את הכרתה, וגבר כבן 48 היה בהכרה מלאה וסבל מחבלה בחזה , תוך שכוחות הכיבוי חילצו אותם מהרכב הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותם לבית החולים כשמצבה של האשה מוגדר קשה והגבר בינוני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...