"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לדחות העתירה הדורשת לחקור את רה"מ"
המדינה בתשובתה מבקשת לדחות את העתירה שהוגשה במסגרת תיק 3000, בעילה כי היא נועדה להפעיל לחץ על רשויות החוק
נתניהו // צילום: אלכס קולומויסקי // נתניהו // צילום: אלכס קולומויסקי

"לדחות העתירה הדורשת לחקור את רה"מ"

המדינה בתשובתה מבקשת לדחות את העתירה שהוגשה במסגרת תיק 3000, בעילה כי היא נועדה להפעיל לחץ על רשויות החוק

מערכת היום
, עודכן

המדינה הגישה היום (שלישי) לבג"ץ את תגובתה לעתירה הדורשת לחקור את ראש הממשלה בנימין נתניהו כחשוד במסגרת הפרשה הידועה כתיק 3000, פרשת הצוללות. בתמצית, עמדת המדינה היא שיש לדחות את העתירה על הסף תוך חיוב העותר אייבי בנימין - יוזם ההפגנות מול בית היועמ"ש בפ"ת - בהוצאות, בהיעדר עילה להתערבות שיפוטית במלאכת רשויות אכיפת החוק.

בתגובת המדינה נאמר כי גם בעתירה זו מבקש העותר להכתיב לרשויות אכיפת החוק כיצד לבצע את תפקידן, "תוך כדי תנועה". זאת, על בסיס התרשמותו מחלקי מידע שפורסמו, מבלי שיש בידו את תמונת הדברים המלאה ואת המידע המצוי בידי רשויות אכיפת החוק.

"יש לראות את העתירה דנן – בהמשך לעתירות הקודמות שנזכרו לעיל – כחלק מקמפיין שמנוהל במטרה להפעיל לחץ על רשויות אכיפת החוק לקבל החלטות כאלה או אחרות", נאמר עוד בתגובה. המדינה מציינת שאין בכוונת המשיבים להרחיב בתגובה זו ביחס לפרטי תיק אשר מצוי היום בשלבי חקירה, מעבר למה שפורסם ברבים במסגרת ההודעות לתקשורת.

התגובה הוגשה באמצעות עוה"ד דנה בריסקמן ויונתן ברמן ממחלקת הבג"צים בפרקליטות המדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...