"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אברה, נמשיך להילחם עד שתחזור"

מאות התאספו בכיכר הבימה בתל אביב בקריאה להשבתו של אברה מנגיסטו, הנמצא בידי ארגון חמאס

,עודכן
אילן מנגיסטו, אחיו של האזרח השבוי אברה מנגיסטו, צילום: יהושע יוסף

כמה מאות בני אדם הגיעו הערב (ראשון) לכיכר הבימה בתל אביב להפגנת סולידריות עם אברה מניגסטו, שעבר את הגדר בדרך לעזה ונמצא בשבי החמאס מזה שלושה שנים. המפגינים נשאו שלטים עליהם נכתב "ואהבת לאברה כמוך", "וחי אחיך עמך", "מחזירים את אברה הביתה" ועוד.

צילום: פז בר

אילן, אחיו של אברה, אמר: "אברה, אתה לא לבד, אנחנו כבר לא לבד. אנחנו רוצים שכל זה ייגמר – שלא נצטרך לעמוד כאן יותר, לא נצטרך להחזיק במקרופון הזה, שהציבור הזה שהגיע לכאן יחגוג בפעם הבאה כשיראו אותך בשערי הבית – כובש אותנו מחדש עם חיוך זוהר, עם חיבוק חם לאימא לאבא ולאחים הקטנים. אברה, נמשיך להיות כאן, נמשיך לזעוק, להזכיר, להלחם – עד שתהיה כאן. עד שתחזור".

שטו, אחד מפעילי מטה המאבק למען החזרתו של מגינסטו אמר ל"ישראל היום": "המטרה של הערב הזה היא לא להטיח ביקורת על התנהלות של ראש הממשלה או על סיקור או אי-סיקור של התקשורת, אלא הבעת סולידריות בצורה הכי בסיסית ואנושית שיש עם אדם שנמק בשבי החמאס שלוש שנים ונשללה ממנו הזכות הבסיסית ביותר של אדם, הזכות לחירות. המטרה של הערב היא להגיד לאבא ואמא של אברה 'אתם לא לבד', אנחנו פה עומדים איתכם על כך שבנכם נמצא בשבי שלוש שנים".

בין המשתתפים היו הרכב קפה שחור חזק והראפר נאצי נאצ' .

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר