דווקא אחרי הזכייה בווימבלדון, רוג'ר פדרר היה קרוב להיות מודח הלילה (בין ג' ל-ד') מאליפות ארה"ב כבר בסיבוב הראשון. השוויצרי שרד מותחן של חמש מערכות מול פרנס טיאפו, אמריקני בן 19 שמדורג במקום ה-70 בעולם, וניצח לבסוף 6:4, 2:6, 1:6, 6:1, 4:6.
פדרר, שזכה בעבר חמש פעמים בטורניר, התקשה מול האמריקני הצעיר, שלא היה רחוק מסנסציה. בסיבוב הבא יפגוש המדורג 3 יפגוש את המנצח במשחק בין בלאז' קאבצ'יץ' הסלובני למיכל יוז'ני מרוסיה, שנדחה להערב. משחקים לא מעטים נדחו בגלל הגשם בניו יורק.
רפאל נדאל עלה גם הוא לסיבוב השני לאחר שגבר על דושאן לאיוביץ' הסרבי (85) 6:7, 2:6, 2:6. בסיבוב הבא יפגוש הספרדי את המנצח במפגש בין טארו דניאל מיפן לטומי פול מארה"ב, שייערך הערב.
אם לא יהיו שינויים, הלילה גם צפוי להתקיים משחקו של דודי סלע בשלב השני מול סם קווירי האמריקני (17). משחקו של הישראלי מתוכנן להיות החמישי במגרש מספר 5, שבו מתחילים לשחק ב-18:00 שעון ישראל, וסביר להניח שיתקיים עמוק אל תוך שעות הלילה.
אצל הנשים אנג'ליק קרבר המשיכה במגמת הנפילה שלה והודחה מהטורניר כבר בשלב הראשון. אלופת השנה שעברה הפסידה 6:3, 6:1 לנאומי אוסקה היפנית בת ה-19.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
