"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חקירת מות הצעירה במסיבת טבע: בן זוגה נעצר
המשטרה עצרה את בו זוגה של הצעירה שמתה לאחר שהשתתפה במסיבת טבע בצומת גורל בדרום לפני כשבוע וחצי • ממצאים ראשוניים של בדיקות העלו כי מותה לא נגרם כתוצאה משימוש בסמים או באלכוהול
הזירה בה נערכה מסיבת הטבע בדרום | צילום: דוברות המשטרה

חקירת מות הצעירה במסיבת טבע: בן זוגה נעצר

המשטרה עצרה את בו זוגה של הצעירה שמתה לאחר שהשתתפה במסיבת טבע בצומת גורל בדרום לפני כשבוע וחצי • ממצאים ראשוניים של בדיקות העלו כי מותה לא נגרם כתוצאה משימוש בסמים או באלכוהול

מערכת היום
, עודכן

המשטרה ממשיכה בחקירת הנסיבות שהובילו למותה של צעירה שנפגעה אנושות במהלךמסיבת טבע בדרום. אמש, בתום חקירה חוזרת עצרו חוקרים את בן זוגה של הצעירה שנפטרה לאחר שהשתתפה במסיבה שנערכה בסמוך לצומת גורל לפני כשבוע וחצי. בתום סריקות איתרו השוטרים את רכב הטנדר בו הושארה הצעירה ללא טיפול רפואי.

צילום: Newsenders

עד כה עצרה המשטרה שמונה בני אדם, שהיו מעורבים בארגון והפקת האירוע, ואתמול הוארך מעצרו של תושב רהט בשלושה ימים נוספים. היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרם של שבעת המעורבים הנוספים.

במשטרה ממשיכים בחקירת אירוע מסיבת הטבע שנערכה ללא רישיון. כזכור, מדובר במסיבה ממנה פונתה צעירה במצב קשה מאוד לטיפול רפואי בבית החולים "סורוקה" ונפטרה מספר ימים לאחר מכן.

במשטרה הדגישו כי ממצאים ראשוניים של בדיקת טוקסיקולוגיה שנערכו לצעירה, לא העלו עד כה חשד להימצאות סמים מסוכנים ואלכוהול בגופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...