"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נעצר ה"שודד האמריקני" במסכה
לאחר שביצע, על פי החשד, מעשי שוד רבים ברחבי הארץ - נעצר החשוד במסכת הגומי • הצעיר נעצר לאחר שתצפת על חנות
האקדח, המסכה והכפפות // צילום: דוברות המשטרה // האקדח, המסכה והכפפות // צילום: דוברות המשטרה

נעצר ה"שודד האמריקני" במסכה

לאחר שביצע, על פי החשד, מעשי שוד רבים ברחבי הארץ - נעצר החשוד במסכת הגומי • הצעיר נעצר לאחר שתצפת על חנות

שלומי דיאז
, עודכן

היחידה המרכזית במשטרה עצרה חשוד, בן 26 מבני ברק, בגין מספר מעשי שוד שבוצעו בשנים האחרונות ברחבי תל אביב, הצפון ואזור המרכז. בשלב זה של החקירה, נמסר מהמשטרה, מדובר בשבעה מעשי שוד אשר בוצעו בבנקים, בחנות תכשיטים ובצ'יינג'ים (חנויות להמרת כספים).

החשוד, נעצר בחולון, לאחר שהחשיד בעלים של חנות צ'יינג באזור, כשהוא נראה מתצפת על המקום ונקלט במצלמות האבטחה. בעלי החנות הזעיקו משטרה שהגיעה תוך דקות ספורות למקום, אך החשוד, שחשש כי עלו על עקבותיו, הצליח להימלט לאוטובוס שנסע לכיוון רחוב סוקולוב שבחולון.

השוטרים דלקו אחריו והצליחו לעצור את האוטובוס ולגשת לחשוד. תחילה הציג עצמו כדובר אנגלית בלבד אך מתחקור מעמיק של השוטרים ובחיפוש בכליו, התברר כי הוא נושא עמו תעודת זהות ישראלית. בנוסף, השוטרים איתרו בכליו את משקפיו, אשר תאמו למשקפי השודד מאירועי השוד השונים, כפי שנקלטו במצלמות האבטחה.

לאחר שהחשוד נעצר, נערך חיפוש בביתו, שם מצאו השוטרים מסיכות פנים וידיים, בהם החשוד עשה שימוש בעת ששדד בנקים ברחבי תל אביב. כמו כן, נמצאו ברשותו אקדחים וכן כל פרטי הלבוש, שגם הם שימשו אותו במקרי השוד הקודמים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...