"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המהפכה הבאה כבר מתבשלת?
גם אתלטיקו מדריד חולמת על רמונטדה • למרות שריאל תגיע ביתרון 0:3 מהמשחק הראשון בחצי גמר ליגת האלופות, צ'ולו סימאונה ושחקניו מסרבים להרים ידיים
גריזמן. באתלטיקו עדיין מאמינים // גריזמן. באתלטיקו עדיין מאמינים

המהפכה הבאה כבר מתבשלת?

גם אתלטיקו מדריד חולמת על רמונטדה • למרות שריאל תגיע ביתרון 0:3 מהמשחק הראשון בחצי גמר ליגת האלופות, צ'ולו סימאונה ושחקניו מסרבים להרים ידיים

סאל אמרגי
, עודכן

"אם בארסה עשתה 'רמונטדה' מול פ.ס.ז', למה שאנחנו לא נעשה זאת?", שאלו אתמול אוהדים רבים של אתלטיקו וכן, גם כמה שחקנים בקבוצה, שתעלה הערב לאיצטדיון ויסנטה קלדרון כשהיא בפיגור 0:3 מהמשחק הראשון בחצי גמר ליגת האלופות.

"כבר ניצחנו פעם את ריאל 4:0 בקלדרון", הזכיר קוקה את מה שקרה ב־7 בפברואר 2015, ולמרות שגם האיש בעל האמונה, צ'ולו סימאונה, טוען שיש סיכוי וש־55 אלף אוהדים רוצים להיפרד בסטייל מהאיצטדיון הוותיק שיארח את המשחק האירופי האחרון שלו, מעטים חושבים שאתלטיקו מסוגלת לפתוח דף חדש אחרי ההשפלה בברנבאו.

עבור אתלטיקו, ההשוואה למשחק בין בארסה לפ.ס.ז' מתבקשת, כאילו מבקשים להיאחז במיסטיקה מול הלוגיקה של הכדורגל. מחבקים את האמונה הכי עמוקה מול המסר הרציונלי. אך כדי שיקרה מה שקרה בקאמפ נואו, שלושה אלמנטים חייבים לתפוס יום מהחלומות: ראשית, לאתלטיקו אין הכלים ההתקפיים של בארסה. שנית, לא רק שריאל המנוסה לא תצא למגרש מפוחדת כמו פ.ס.ז', אלא שכולם מעריכים שהיא גם תבקיע - בין השאר, כי הבלאנקוס כבשו ב־60 משחקיהם האחרונים. ולבסוף, דרושה עזרה ברגעי השיא מהמזל ומהשופט. מדובר בשלושה אלמנטים שכשאלוהים חילק אותם, הוא היה לארג' עם אנשי ריאל ורק לאתלטיקו כמעט לא נשאר.

רונאלדו. כולם מעריכים שריאל תבקיע הערב // צילום: רויטרס

"לא צריך להשתגע, זו התמודדות קשה מאוד אך חייבים ללכת צעד אחרי צעד. ראשית, שהם לא יבקיעו, אחרת יהיה קשה מאוד. במשחקים האלה הפרטים הקטנים והראש חשובים מאוד", אמר סאול, שהבקיע שער חיוני בשבת שמיקם את אתלטיקו באופן סופי במקום השלישי וחיזק את החלום של הקולצ'ונרוס הערב. שני משחקים ברציפות בלי להבקיע היו יכולים להיות מכשול מנטלי.

סאול, שהבקיע העונה שמונה שערים ובעבר סירב לכמה הצעות באירופה, חשף לאחרונה ששיחק חודשים רבים עם קתטר פנימי. "בכל אימון ומשחק הייתי משתין דם, עברתי דבר נורא. שיחקתי עם הבריאות שלי רק כדי ללבוש את החולצה של אתלטיקו", אמר הקשר, שעדיין סובל ממכה קשה שספג בכליות לפני שנתיים.

סאול: "זו התמודדות קשה, אך חייבים ללכת צעד אחר צעד" // צילום: רויטרס

בניגוד למשחק הראשון, אתלטיקו יעלו הפעם בהרכב החזק ביותר, בעיקר בזכות שובם של חואן פראן וחימנז להגנה. השאלה אם זה לא מאוחר מדי.

מאמן ריאל, זינדין זידאן, עשה אתמול את הדבר הנכון: לא גילה שאננות וטען שהם חייבים משחק ענק, למרות שהוא עם רגל וחצי בגמר בקרדיף. "היינו טועים בגדול אם עדיין היינו חושבים על המשחק הראשון. אנחנו צעד קטן מהגמר, אך טרם הגענו אליו", הצהיר הצרפתי.

רונאלדו, שמקבל העונה טיפול בצמר גפן רק כדי שיגיע לרגעי האמת בשיא כושרו, יודע שכדי להשתוות למספר הזכיות בכדור הזהב של מסי הוא מוכרח לזכות בגביע האלופות הרביעי שלו. בדיוק כמו מסי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...