ארוחת בוקר עם סטייל חדש: עננים רכים עם מרכז צהוב שורפים את הרשתות החברתיות, והמתכון? הכי פשוט שיש.
"חביתת ענן" מתחילה בהפרדת החלמונים לתוך קערה נפרדת מהחלבונים.
מקציפים נמרצות את החלבון ומכניסים אותה לתבנית אפייה למשך 5 עד 8 דקות בתנור ממש לפני שהחלבון מתחיל להשחים.
הביצים ששורפות את הרשת // צילום: מתוך אינסטגרם
מוציאים ומוסיפים את החלמון במרכז ואופים עוד שלוש דקות – זה אמור להיראות כמו עננים זעירים עם שמש בלבם – כמו בתמונות.
אופן ההכנה המפורט:
1. מפרידים את החלמונים מהחלבונים ומניחים בשתי קערות שונות.
2. מקציפים נמרצות את החלבון.
3. מכניסים לחלבון תוספת שאוהבים, אם רוצים, כמו גבינה או עשבי תיבול.
4. מניחים את החלבונים המוקצפים בתבנית אפייה – מוודאים שנשאר מקום עבור החלמון.
5. אופים בתנור מחומם מראש ל-230 מעלות צלזיוס במשך 5 עד 8 דקות.
6. מוציאים מהתנור ומניחים את החלמון בחור, חוזרים ואופים עוד שלוש דקות.
7. הוצא והגש.
מושלם // צילום: מתוך אינסטגרם
חובבי ביצים יצאו מאיזור הנוחות שלהם וכינו את הטרנד החדש "לא פחות ממדהים". משתמש אינסטגרם כתב: "איך לא ראיתי את זה קודם".
