"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד: בן 33 ביצע עבירות פדופיליה ברשת
בגיר קיים שיחות בעלות תוכן מיני עם נער בן 14 • בשלב מסוים חוקר המשטרה "החליף" את הנער • מעצרו הוארך ב-3 ימים
חשד: תושב עקרון בן 33 ביצע עבירות פדופיליה ברשת // חשד: תושב עקרון בן 33 ביצע עבירות פדופיליה ברשת

חשד: בן 33 ביצע עבירות פדופיליה ברשת

בגיר קיים שיחות בעלות תוכן מיני עם נער בן 14 • בשלב מסוים חוקר המשטרה "החליף" את הנער • מעצרו הוארך ב-3 ימים

מערכת היום
, עודכן

המשטרה עצרה אתמול (חמישי) חשוד בביצוע עבירות פדופיליה באמצעות המרשתת. על פי חומר החקירה, החשוד פעל לקיום מפגש של ממש לצורך קיום מגע מיני עם נער.

במשטרה התקבלה תלונה לפיה החשוד קיים שיחות בעלות תוכן מיני עם נער כבן 14. החשוד קיים התכתבויות בעלות תוכן מיני עם הנער ובכללן העברת תמונות חושפניות, הצעה למתן תשלום כספי עבור שליחת תמונות חושפניות של הנער ואף הצעה לקיום יחסי מין.

מיד עם קבלת התלונה פתחה המשטרה בחקירה. חוקר המשטרה נכנס בנעלי הנער והמשיך להתכתב עם החשוד תוך איסוף ראיות לביצוע העבירות.

מדוע נפסלה מועמדותו של אחמדינג'אד לנשיאות איראן?

פיגוע בשאנז אליזה: רגע לפני הבחירות - ירי לעבר שוטרים

תביעה: "איכילוב סילף עובדות על הניתוח שבסופו מת בננו"

ביהמ"ש האריך את מעצרו

בשלב מסויים הציע החשוד לנער להיפגש לצורך קיום יחסי מין. הפגישה נקבעה במקום סמוך לבית הספר בו לומד הנער. במקום המפגש המתינו לחשוד בלשי המשטרה שעצרו אותו והעבירו אותו לחקירה.

החשוד הוא בן 33 תושב קרית עקרון. הוא הובא היום (שישי) לבית משפט השלום בתל אביב שם הוחלט להאריך את מעצרו עד ליום שני.

מהמשטרה נמסר כי "אנו רואים בחומרה רבה כל פגיעה בקטינים ובחסרי ישע, ובכלל זה שימוש שנעשה במרשתת לצורך זה. ההסתתרות והניצול של יישומונים במרשתת המבוצע על ידי עבריינים למטרות ביצוע עבירות פליליות ובכלל זה עבירות מין בקטינים הינו חמור ביותר".

המשטרה ממליצה להורים לגלות מעורבות ועירנות בכל הנוגע לפעילויות של ילדיהם במרשתת ולדווח למשטרה במידה ועולה חשד לפגיעה בהם או לעבירה פלילית אחרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...