"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בני סכנין: "לא נוכל לחכות לאבוקסיס עוד הרבה זמן"

בקבוצה מהמגזר מחכים לתשובה מהמאמן שבו הפועל ת"א ובני יהודה הביעו עניין לעונה הבאה • הפועל ב"ש תידרש לשלם 460 אלף ₪ דמי השבחה עבור אמיר חלילאה • מכבי פ"ת הציעה חוזה חדש לקאניוק

,עודכן
יוסי אבוקסיס. בסכנין עשו הכל בכדי שימשיך // יוסי אבוקסיס. בסכנין עשו הכל בכדי שימשיך

בבני סכנין עדיין ממתינים לתשובתו של המאמן יוסי אבוקסיס לגבי ההצעה שהוגשה לו להמשיך לאמן את הקבוצה בשנתיים הקרובות. כזכור, לאבוקסיס הוצע לחתום על חוזה משודרג, אך בסכנין מודעים לכך שגם הפועל ת"א ובני יהודה העבירו למאמן מסרים שלפיהם הן מעוניינות בו לעונה הבאה.

"אם יוסי לא יחתום זו כבר החלטה שלו, כי מבחינתנו עשינו הכל כדי שימשיך כאן", אמרו בהנהלת המועדון והוסיפו: "מצד שני, לא נוכל לחכות עוד הרבה זמן. אנחנו רוצים להכין את העונה הבאה כמו שצריך".

בשבת תפגוש סכנין את מכבי פ"ת, והחלוץ עידן שמש עשוי לחזור לסגל אחרי שהחלים ממתיחה בשריר הירך האחורי, אך הוא לא יפתח בהרכב.

בנושא אחר, בסכנין שמחו לקבל את פסיקת הוועדה למעמד השחקן שלפיה הפועל ב"ש תידרש לשלם עבור החלוץ הצעיר אמיר חלאילה דמי השבחה בסך 460 אלף שקלים. האלופה החתימה את חלאילה בחודש ינואר אחרי שהשחקן הצהיר כי הוא לא מעוניין להישאר בסכנין, ומאז הספיקה להשאיל אותו להפועל ר"ג.

מכבי פ"ת הציעה לקאניוק חוזה חדש לארבע עונות

הנהלת מכבי פ"ת קיימה פגישה עם נציגיו של גידי קאניוק והציעה לקשר חוזה חדש לארבע עונות.

בשלב זה השחקן מעדיף שלא לחתום על החוזה החדש, זאת לאור ההתעניינות לה הוא זוכה מצד כמה קבוצות בליגת העל.

בשבת תתארח הקבוצה בדוחא אצל בני סכנין. החלוץ גיא מלמד סובל מפציעה במפשעה ונמצא בספק למשחק. לעומתו, לידור כהן וקרלוס קוויאר החלימו מפציעות ויעמדו לרשותו של המאמן קובי רפואה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר