"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הקיץ מגיע ואמדורסקי נזכרת בטראומת בגד הים
שלל סלבס הגיעו לתצוגת בגדי הים של קסטרו, מה שהזכיר לכוכבת את התקלה שקרתה לה בשידור חי - לעיני כל המדינה

הקיץ מגיע ואמדורסקי נזכרת בטראומת בגד הים

שלל סלבס הגיעו לתצוגת בגדי הים של קסטרו, מה שהזכיר לכוכבת את התקלה שקרתה לה בשידור חי - לעיני כל המדינה

מאור בן הרוש
, עודכן

אם חשבתם שרק אתם נערכים לקראת עונת הרחצה, או במילים אחרות, מתכננים להיכנס לבגד הים עם כמה שפחות קילוגרמים מיותרים, אז זהו שלא.

קסטרו השיקה אתמול את קולקציית בגדי הים שלה לקיץ הקרוב, מה שגרם לשי מיקה, מיכל אמדורסקי עומר דרור ושאר חבריהם לביצה, להיכנס למוד אימונים ולהכין גופם לקיץ. על הדרך הם גם ענו על שאלון הקיץ שלנו - מי מעדיפה את הגבר שלה בספידו קטן ומי דווקא חושב שאולי כדאי להסתיר יותר? מיכל אמדורסקי כמובן לא שכחה את הפדיחה האיומה עם שקרתה לה בשידור כשהנחתה תוכנית קיץ בערוץ 24 מול כל עם ישראל, דבר שהשאיר טראומה לזמרת, או לדבריה ״אונס תיקשורתי״.

מי שבלטו בהיעדרן הן דר זוזובסקי שטסה לאר"הב כדי להנחות טקס פרסי ילדים ורותם סלע שנשואה לאריאל רוטר, הבן של בעלי המותג, שהעדיפה לארוז את בעלה והילדים ולטוס לחופשה משפחתית.

צילום: משה בן שמחון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...