קולדפליי מכחישה: לא מגיעים לישראל

למרות הפרסומים על הגעה צפויה של הלהקה הבריטית המצליחה לארץ, מגזין הרולינג סטון ציטט גורם מקורב ללהקה שהכחיש אותם

מאכזבים את הקהל . קולדפליי // צילום: EPA

להקת קולדפליי מכחישה את הדיווחים שלפיהם היא תקיים שתי הופעות בחודש נובמבר הקרוב בישראל. המגזין האמריקני "רולינג סטון" ציטט גורם בסביבת הלהקה הבריטית שטען כי אין אמת מאחורי הדיווחים הללו.

ההופעה, על פי הדיווח בערוץ 2, עתידה הייתה להתקיים בלוקיישן עלום שם מצפון לים המלח, בפני קהל מעורב - ישראלים ופלסטינים כאחד. כאמור, היוזמה הייתה אמורה לצאת אל הפועל ב-2 וב-3 לנובמבר, בלוויית שירים מהאי.פי, העונה לשם "The Kaleidoscope", שעתיד לצאת במהלך השנה הקרובה. 

כזכור, סולן הלהקה כריס מרטין הגיע לארץ לאחרונה לביקור פתע. כידוע, הלהקה הבריטית נחשבת לאחת מהלהקות המצליחות בעולם. היא החלה לפעול בסוף שנות ה־90, ומאז הם מכרו עשרות מיליוני אלבומים והופיעו על הבמות החשובות בעולם. ישראלים רבים טסו כדי לראות את הלהקה מעבר לים. עכשיו, נראה כי הסיכויים שההופעה של ארבעת המופלאים תתקיים בארץ -שוב נמוכים. 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר