"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בן 11 למד נהיגה ברשת ודרס אדם למוות

סין: ילד גנב רכב, פגע באב לעתיד והרג אותו • נמלט מהמקום אך אותר ונעצר • אשתו של הקורבן בחודש ה-9 להריונה

,עודכן
נתפס ונמלט (אילוסטרציה, ארכיון), צילום: GettyImages

רוצח צעיר על הכביש:ילד סיני בן 11 היה ככל הנראה להוט מאוד לנהוג ולא רצה להמתין את שבע השנים שנותרו לו עד לקבלת הרישיון באופן חוקי במדינה. הוא למד ברשת כיצד לנהוג ברכב, גנב רכב וגרם לתאונה נוראית.

התקרית המזעזעת אירעה לפני כשבוע, אז גנב את מכונית ופגע בהולך רגל – אב לעתיד בן 30, שמצא את מותו. הילד ברח מהזירה אחרי שפגע בעובר האורח בעיר טאיסנג שבמזרח סין.

לפי התקשורת המקומית בסין, הילד אהב והתעניין מאוד במכוניות, ולכן החליט ללמוד בעצמו לנהוג - באמצעות האינטרנט. בתום "הקורס התיאורטי", רצה הילד לבדוק את השטח והגיע לסוכנות רכב בתקווה למצוא רכב שניתן להניע ולשוטט עמו ברחובות.

כשמצא, נסע ברכב הגנוב עד שהגיע לצומת בעיר, שם עלה על מסלול אופניים כדי לעקוף את הרכב שלפניו, בדיוק בזמן בו חצה את הכביש הולך רגל. הילד, במקום לבלום, לחץ על דוושת הגז ופגע בו בעוצמה. לאחר מכן, הוא לא עצר את הרכב ונמלט מהמקום.

הולך הרגל פונה לבית החולים המקומי שם ניסו הרופאים להציל אותו, אך נאלצו לקבוע את מותו. בהמשך אותר הילד על ידי המשטרה ונעצר לחקירה. הקורבן עמד להפוך לאב לראשונה בחייו - אלמנתו נמצאת בחודש התשיעי להריונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר