שחקן שתובע את המועדון, לא יכול לשחק יותר בשום מצב", כך אמר אתמול גורם בהפועל ת"א, אחרי שהחלוץ ארון שוינפלד, התצייב לאימון הקבוצה, למרות שבחמישי שלח למועדון מכתב ובו הודיע כי חוזהו מבוטל (עקב איחור של חודשיים בתשלום על מענק החתימה שכבר שולם בסופ"ש ש.א) ובנוסף הגיש תביעה למוסד לבוררות.
עם זאת, החלוץ פתח היום בהרכב קבוצתו במשחק האימון מול בני יהודה שהתקיים במתחם האימונים בחולון. שוינפלד שיחק 45 דקות והוחלף במשחק שהסתיים בתיקו 1:1 בין שתי התל אביביות. (עמרי אלטמן כבר לזכות הפועל ת"א, אלי הרוש כבש לבני יהודה).
עם זאת, אין בכוונתו של שוינפלד להסיר את התביעה ובסביבתו אמרו אתמול כי: "הבורר יחליט מה יהיה, אנחנו לא עושים דין לעצמנו". קלאודיו בומבה, שטס ללא אישור לרומניה, טרם שב ארצה ולא ברור מתי יעשה זאת.
בתוך כך, אמנם הפועל ת"א הגיעה בסופ"ש לסיכום על התרת חוזהו של ניקולאס גורובסוב, כפי שפורסם אתמול לראשונה ב-'ישראל היום', אך העזיבה של הקשר הארגנטינאי את המועדון מתעכבת. גורובסוב, שנכח אתמול באימון הקבוצה, טרם חתם על המסמך בשל מחלוקות קטנות ויעזוב את הארץ רק לאחר שיימצא להן פיתרון. גורם בהפועל אמר בנושא כי: "עד סוף השבוע הכל ייסגר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

