"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נמנעה שביתת פקחי הטיסה ביוון
הטיסות מהמדינה ואליה יוחזרו לשגרה • טיסות שהוקדמו יצאו במועדן החדש ולא יחזרו למועד המקורי, מלבד טיסות ישראייר
שיבושים בטיסות ליוון // צילום: מאיר פרטוש // שיבושים בטיסות ליוון // צילום: מאיר פרטוש

נמנעה שביתת פקחי הטיסה ביוון

הטיסות מהמדינה ואליה יוחזרו לשגרה • טיסות שהוקדמו יצאו במועדן החדש ולא יחזרו למועד המקורי, מלבד טיסות ישראייר

אילן גטניו
, עודכן

פקחי הטיסה של יוון החליטו הערב (שבת) לדחות את השביתה שנועדה למחר, ושהייתה אמורה לשתק את נמלי התעופה של יוון למשך ארבעה ימים.

חברות התעופה בישראל כבר הפעילו נוהל חרום והקדימו טיסות, כדי להוציא נוסעים לפני תחילת השביתה. טיסות אל על וארקיע שהוקדמו יצאו במועד החדש ולא יחזרו למועד המקורי. ישראייר ביטלה את טיסת החילוץ לרודוס שהייתה אמורה לצאת הערב ותפעיל היום את טיסותיה לפי לוח הזמנים המקורי.

אלפי ישראלים אמורים לטוס בטיסות ליוון לחופשה לפני יום כיפור, ואלפים אמורים לחזור לישראל מחופשה באיי יוון. ביטול השביתה יאפשר להם להגיע ליעדם במועד.

פקחי הטיסה היווניים מאיימים כבר יותר משבועיים לשבות במחאה על שינויים אירגוניים מתוכננים ברשות התעופה היוונית, שעלולים לפגוע במעמדם. היום בוטלו טיסותיה של חברת התעופה היוונית איגאה, ומטוסיה לא יצאו מיוון ליעדים מחוץ למדינה. כך בוטלו טיסות החברה לישראל.

מחר יחודשו הטיסות לפי התכנון המקורי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...