"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תחזית האופנה: אילו טרנדים יכבשו את העולם?
שבוע האופנה בניו-יורק הוא אירוע הגדול בעולם מסוגו, ובו מכתיבים לנו את הטרנדים הבאים • הנה מה שהיה שם
טומי היליפגר וג'יג'י חדיד יחד על המסלול // צילום: יח"צ חו"ל // טומי היליפגר וג'יג'י חדיד יחד על המסלול

תחזית האופנה: אילו טרנדים יכבשו את העולם?

שבוע האופנה בניו-יורק הוא אירוע הגדול בעולם מסוגו, ובו מכתיבים לנו את הטרנדים הבאים • הנה מה שהיה שם

דיאנה לויט
, עודכן

לפני כשבוע התקיים שבוע האופנה בניו יורק, בו הציגו מיטב המעצבים את הקולקציות הצפויות שלהם לשנת 2017. כמקובל בתצוגות אופנה, חלק מהקולקציות יגיעו וחלק ייעלמו.

טומי הילפיגר X ג'יג'י חדיד

את התצוגה של טומי היליפגר, פתחה הדוגמנית המצליחה ג'יג'י חדיד. שהחלה בשיתוף פעולה יחד עם היליפיגר ויחד יצרו קולקציה מיוחדת אותה הציגה חדיד בכבודה ובעצמה, יחד עם עוד דוגמניות.

היליפגר שידוע בצבעי הקודש שלו - כחול אדום ולבן, לא ויתר עליהם גם בקולקציה הנוכחית. יחד עם זאת ניתן לראות בקולקציה את הגזרה הספורטיבית וגזרת האוברסייז. כי נוחות זה שם המשחק.


טומי היליפיגר X ג'יג'י חדיד // צילום: יח"צ חו"ל

כחול אדום לבן. טומי היליפגר // צילום: יח"צ חו"ל

COACH

התצוגה של COACH התאפיינה בסטייל הנערה הבייקרית, בשילוב השראה ניו-מקסיקנית. הטכניקה הבולטת של עבודת היד, הפאצ'ים, הניטים והנוכחות של אלביס, נתנו דגש וקו אחיד לקולקציה, נערת COACH היא בהחלט מגניבה ויודעת מה היא רוצה.

בראיון שהמעצב Stuart Vevers נתן לווג הוא הסביר "מהות היצירה היא לא להיות מושלמת, אלא תחושת המסר האישי שהיא מעבירה". כשרואים את הכמות העצומה של העבודה על הפרטים הקטנים, אפשר להבין בדיוק על מה סטוארט מדבר, אמרה אישית וחזקה.

המסר שמעבירים הנעליים והאקססורייז מדברים על נוחות ומהירות. את לא רק מגניבה אם את נערת COACH, את גם רוצה להרגיש בנוח ביו-יורק, לונדון או כל עיר גדולה בעלת הקצב המהיר בו את חיה.

ALEXANDER WANG

גולת הכותרת של שבוע האופנה, הייתה התצוגה של וונג . בשיתוף הפעולה עם אדידס, בקולקציית יוניסקס בעלת ה-84 פריטים, וונג לקח את הסמן המסחרי של אדידס והפך אותו. בקולקצייה של וונג לאביב-קיץ 2017. והוא רוצה שנהיה שילוב של נערות גלישה ופאנקיסטיות עם נוכחות היפ-הופ, נשמע הגיוני? כנראה שב,2017 זה הגיוני מאוד.

DKNY

התצוגה הדגישה נוכחות של חוכמת רחוב, נוחות, הודיס הודיס ועוד הודיס. הפאוצ'ים יחד עם שילוב הלוק הספורטיבי, יצרו מראה מושלם. החתימה של DKNY לאביב - קיץ ברורה, היפ-הופ משולב ברוח אלגנטי. לוק נקי ורענן.

Mark Jacobs

התצוגה של מארק ג'ייקובס לקחה אותנו גבוה, תרתי משמע, מגפי ענק של פלטפורמה וסנדלים עם גרביים ארוכות, תסרוקות גדולות בניחוח שנות ה-70, מכנסי שורטס וחצאיות קצרצרות, עם ניגודים של מעילים ארוכים. הכל בעיקר בצבעי המטאל הבוהקים.

כמובן, ההדפסים הדיגיטליים מיד החזירו אותנו להווה. הצבעים השולטים היו: ורוד, סגול וכחול מצועצעים, והדגישו את הלך רוח המסיבה השולט בקולקציה, שנות ה-80 של דיסקו וויב ופאטצ'ים, סומנו כמשמעותיים בתצוגה.

ג'יקובס ייצר קולקציה שמחה. כמעט לא פרופורציונלית וקולנית. האם כל-כך הרבה שילובים וניגודים הם יותר מדי או מוזר מדי? לאו-דווקא. הכל תלוי באלמנטים הנכונים. האם ג'ייקובס רצה לייצר מופע ולמשוך תצומת לב יותר מאשר לעשות אופנה, או שהוא רצה להעביר מסר של אופנה על זמנית , בה כל הטרנדים של כל הזמנים קורים כאן ועכשיו או יותר נכון, יקרו ב2017.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...