"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כבר לא ספורטי
מי שפכה מים קרים על האיחוד של הספייס גירלז, לאן לוהק ריאן לוכטה ומדוע נעצרה אחותה של מריה קארי • זה היה השבוע הצהוב בעולם
צילום: אי.פי // ויקטוריה אשמה! הספייס גירלז בימים יפים יותר

כבר לא ספורטי

מי שפכה מים קרים על האיחוד של הספייס גירלז, לאן לוהק ריאן לוכטה ומדוע נעצרה אחותה של מריה קארי • זה היה השבוע הצהוב בעולם

ניר וולף
, עודכן

מאחורי הקלעים של טקס פרסי MTV שנערך השבוע:ריהאנהדרשה מהמארגנים שלא יושיבו לידה אתריטה אורה, כדי שלא תגנוב ממנה את הפוקוס. מי שכן גנבה את הפוקוס מכולן היתהבלו אייבי, בתם בת ה־4 שלביונסהוג'יי זי,שצעדה על השטיח האדום בשמלה בשווי 11 אלף דולר שעיצבמישקה אאוקי.

ג'סטין ביברהעדיף להבריז מהטקס ולקח את חברתוסופיה ריצ'ילהפלגה רומנטית על יאכטה במקסיקו. גםאיגי אזליה(שזרקה את הארוס הבוגד, הכדורסלןניק יאנג)בילתה במקסיקו, ונתפסה מתמזמזת עם הראפרפרנץ מונטנה, האקס שלקלואי קרדשיאן.

ועדת השחרורים דחתה בפעם התשיעית את בקשתו שלמארק צ'פמן, הרוצח שלג'ון לנון, לקצר את עונש מאסר העולם שלו ולהשתחרר. צ'פמן בן ה־61, שירה בסולן הביטלס במנהטן לפני 35 שנה, הודה בדיון כי מעשהו היה "מתוכנן, אנוכי ומרושע", אך שמע מהוועדה כי "למרות התנהגותו הטובה ורצונו להשתקם, שחרורו עלול לערער את הכבוד לחוק". הוא יוכל להגיש בקשה נוספת לשחרור בעוד שנתיים.

מל סישפכה עוד מים קרים על האיחוד המתוכנן של הספייס גירלז, שצפוי לקרות בשנה הקרובה ובמהלכו מתכננותג'רי האליוול,אמה בנטוןומלאני בראוןהופעה בלונדון פלוס הקלטת חומרים חדשים לציון 20 שנה לאלבום הבכורה. ספורטי־ספייס סיפרה כי נפגשה עם יתר הבנות כדי לבחון את המהלך וטענה כי כל עודויקטוריה בקהאםמסרבת לקחת חלק בפרויקט, אין שום טעם לאיחוד. "הגענו לשיא באיחוד שעשינו ב־2012 בטקס סיום האולימפיאדה, ומשם כבר אין עוד לאן לעלות", הסבירה.

פרשיית פברוק השוד, שבה היה מעורב השחייןריאן לוכטהבריו, לא הפריעה למפיקי "רוקדים עם כוכבים" האמריקנית להחתים אותו. גם המתעמלתלורי הרננדזתהיה בעונה החדשה.

אחותה הגדולה שלמריה קארי,אליסון, נעצרה השבוע בניו יורק באשמת זנות. השתיים לא בקשר כבר שנים רבות. לטענת המשטרה, אליסון פירסמה את שירותיה ברשת ואפילו השתמשה בציטוט מלהיט של אחותה. בגלל היותה נשאית HIV ביקשה המשטרה מכל מי שבא איתה במגע מיני - להיבדק.

פאריס, בתו שלמייקל ג'קסון, חידשה את הקשר עם אמהדבי רואו, שאובחנה כחולה בסרטן השד, אחרי שהתכסחו ולא דיברו בשנה האחרונה. פאריס אף מתכוונת ללוות את אמה בטיפול הכימותרפיה, שתתחיל החודש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...