"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אולמרט מבקש ניכוי שליש. הדיון בדצמבר
האם ראש הממשלה לשעבר ייצא לחופשי כבר בעוד חצי שנה? • אתמול הגיש בקשה לקיצור 19 חודשי מאסרו בכלא מעשיהו
אהוד אולמרט בחופשה הראשונה מהכלא // צילום: קוקו // אהוד אולמרט בחופשה הראשונה מהכלא // צילום: קוקו

אולמרט מבקש ניכוי שליש. הדיון בדצמבר

האם ראש הממשלה לשעבר ייצא לחופשי כבר בעוד חצי שנה? • אתמול הגיש בקשה לקיצור 19 חודשי מאסרו בכלא מעשיהו

צבי הראל
, עודכן

חצי שנה לאחר שהחל לרצות את עונש המאסר שלו בכלא מעשיהו, הגיש אתמול ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט בקשה רשמית לניכוי שליש.

כידוע, על אולמרט נגזרו 19 חודשים מאחורי הסורגים בגלל שני תיקים נפרדים - 18 חודשי מאסר בפועל בגין לקיחת שוחד בפרשת הולילנד, וחודש נוסף במצטבר בשל שיבוש הליכי משפט בפרשיית הקלטות הסתר של שולה זקן, מי שהיתה יד ימינו לאורך שנים.

מדובר בפסקי דין חלוטים־סופיים, שניתנו על ידי בית המשפט העליון, ואם בקשתו תתקבל הוא אמור להיות משוחרר לחופשי כבר בחודש פברואר 2017. ועדת השחרורים תדון בבקשת אולמרט ב־25 בדצמבר.

יש לציין כי נוסף על 19 החודשים המדוברים, קיים נגד אולמרט גם עונש מאסר לתקופה של שמונה חודשים, שנגזרו על ידי בית המשפט המחוזי בירושלים בפרשת מעטפות הכסף של משה טלנסקי, אולם ביצוע העונש מעוכב כרגע עד לאחר סיום שלב הערעורים.

בפרשת טלנסקי טרם ניתן פסק דין סופי של העליון, ולכן הוא אינו נכלל בבקשה לניכוי שליש. כמו כן, בפרשת מרכז ההשקעות שבה נידון אולמרט למאסר על תנאי, ביקשה הפרקליטות מבית המשפט העליון להחמיר בעונש שהוטל עליו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...