"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ריטה בת 50

הכוכבת חגגה את יום הולדתה בהופעה מיוחדת שהתקיימה ביום שישי בתיאטרון נגה ביפו - והופתעה על ידי הקהל

,עודכן
צילום: קוקו // ריטה והבלונים בהופעה

ריטה בת 50. ביום שישי ציינה הזמרת את יום הולדתה בהופעה מיוחדת שנערכה בתיאטרון נוגה ביפו.

בכניסה להופעה חילקו אנשי ההפקה דף ועליו מילים חדשות לפזמון של השיר "חיה לי מיום ליום", שנכתבו במיוחד עבור יום הולדתה של הזמרת. "הגיל הוא רק תרגיל שמתיימר למדוד, זאת רק ההתחלה מגיע לנו עוד", נכתב.

במהלך ההופעה הפתיע הקהל את הזמרת, ועל פי אות מוסכם שנתן הקלידן אלדד ציטרין שרו המשתתפים את המילים החדשות. האולם גם התמלא בבלונים צבעוניים שירדו מהתקרה ועליהם נכתב: "ריטה, מזל טוב".

"אתם קהל מדהים, תודה רבה לכולם", אמרה ריטה הנרגשת. במהלך ההופעה היא ביצעה את מיטב להיטיה משנים קודמות וחלק משיריה החדשים בשפה הפרסית, שיצאו באלבומה החדש "השמחות שלי". ההכנסות מהמופע הזה הועברו לעמותת פתחון לב המסייעת למשפחות במצוקה ומצטיידת כרגע בתרומות לקראת חג הפסח.

האלבום "השמחות שלי" יצא לפני כשלושה חודשים ונחל הצלחה מפתיעה. מדובר בשירים בפרסית שמושרים בדרך כלל בשמחות - חתונות, ימי הולדת, מסיבות ברית וכדומה. לאחרונה גם הוציאה ריטה אלבום ובו גירסאות רמיקס לחלק מהשירים באלבום.

בראיונות אחרונים סיפרה ריטה כי קיבלה תגובות רבות מאזרחים איראנים לאלבום, וכי תגובות אלה חיממו את ליבה.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר