"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בחזרה לעתיד
נובמבר 1963, HOT VOD, חינם
"נובמבר 1963". געגועים ל"מד מן" // "נובמבר 1963". געגועים ל"מד מן"

בחזרה לעתיד

נובמבר 1963, HOT VOD, חינם

,עודכן

"אם קנדי יינצל העולם כולו יהפוך למקום יותר טוב" היא הנחת היסוד העומדת בלב דרמת המתח של Hulu. "נובמבר 1963", המבוססת על ספרו של סטיבן קינג "11.22.63" היא מסע בזמן לטקסס של שנות השישים. ג'ייק אפינג הוא מורה שווה ביותר (ג'יימס פרנקו, לוהט בכל תקופה), המצוי בהווה בקיפאון יצירתי. הוא רוצה לשנות את העולם, אבל לא בטוח אם כדאי לטרוח לשם כך. הזדמנות מגיעה בדמות ארון מסתורי בדיינר המקומי, המתגלה כדלת לסיקטיז. אפינג יחפש את אוסוולד, ימצא בחורה, וילמד שיעור חשוב על געגועים לעבר, הנאה מההווה ופחד מהעתיד - או משהו כזה. הבשורות הטובות לחובבי הקונספירציות: בתקציר לסידרה, לי הארווי אוסוולד מכונה "המתנקש לכאורה". הבשורות הטובות לכל היתר: אם תתאמצו תוכלו לדמיין את מרטי מק'פליי בסביבה מחפש את הוריו.

רוחה של "בחזרה לעתיד" מרחפת מעל פני המותחן, המתאפיין בשחזור תקופתי מצוין. נסיעות בזמן הן חומר אהוב על יוצרי מדע בדיוני. הן מאפשרות פתח ליקומים מקבילים שבהם שולטים מציאות חלופית, אירועים משני חיים והימורי ספורט. אין דבר מרומם נפש יותר מגיבור היודע את תוצאות המשחקים בטרם התרחשו, גם אם זה מסבך אותו עם כמה מהמרים לא נחמדים. דון דרייפר אמנם לא התייצב לבכורת "נובמבר 1963", אבל גם "מד מן" נמצאת שם, באופנה המחויטת, במכוניות העתיקות ובפסקול, מעוררת געגועים לדרמה שהתחילה טוב וצללה לתהומות הייאוש. ל"נובמבר 1963" יש סיכוי לתת עונה אחת מותחת, השאלה היא מה יקרה אחרי ההיכרות בין הגיבור לאוסוולד, ואפילו אחרי - נניח - מניעת ההתנקשות המפורסמת. האם העולם כולו יהפוך למקום יותר טוב? ואם כן, איך תצא מזה עוד עונה?

• • •

הצל ואני

השקר היפה,HOT Plusוגם ב-HOT VOD, חינם

"נשים שיש להן צל, סופן רע בדרך כלל", כתב לב טולסטוי לפני 139 שנים, ואת התוצאות ההרסניות של השפעת הצל על אנה אפשר לראות בגירסה החדשה לרומן הגדול מכולם, "אנה קרנינה". אחרי עשרות עיבודים לקולנוע ולטלוויזיה, מגיע גם לאוסטרלים: "אנה קרנינה" של טולסטוי הופכת בגירסה הנוכחית לאופרת סבון משוכללת בכיכובם של זוג טניסאי צמרת, אנה וזאנדר, שנישואיהם מתערערים לאחר שאנה פוגשת את סקיט, דון ז'ואן ומפיק מוסיקלי, שרואה שיש לאנה משהו עצוב בעיניים. במשך ששת פרקי המיני־סידרה תעבור אנה את כל הטלטלות הרגשיות המוכרות לכל קוראי הרומן האלמותי, עד לסוף הנורא והמפורסם בעולם.

את הרומן ההיסטרי בין אנה וסקיט (ורנוסקי במקור) מלווה קו העלילה השני ביצירה, הרומן בין קיטי לבין פיטר (ע"ע: קונסטנטין לוין). העיבוד המחודש מסדר לקיטי הפרעת אכילה טרנדית ולאנה קריירה, אבל לא מצליח לפתור את בעיית התשוקה הסוחפת שהפכה את חיי הגיבורה ממאושרים - אוקיי, שלווים - לטרגיים. "השקר היפה" אינה רומן רומנטי מצופה סוכר, אלא דרמה משפחתית העוסקת בבחירות בחיים. היא משתמשת בחומרי הגלם הבסיסיים ביותר - אהבה, קנאה, בגידה - כדי לספר סיפור על נשיות ואימהות, על החלטות קשות ועל מחיריהן. מי שאהב את אנה קרנינה יאהב גם את אנה איוון האוסטרלית - ומי שלא מכיר זכה בהזדמנות קלילה להשלים את החומר, דווקא בחופש הגדול. בוחן על כל החומר: 1 בספטמבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו