נבחרת ההתעמלות האומנותית. עוד לא מאוחר לרכוש כרטיסים לגמר // נבחרת ההתעמלות האומנותית. עוד לא מאוחר לרכוש כרטיסים לגמר

נתראה ביציע

כרטיסים לבריכת השחייה ב־12 דולר • כניסה לגמר ההתעמלות האמנותית ולגמר הכדוריד ב־94 דולר • וכן, גם לטקס הפתיחה הצבעוני עדיין תוכלו להבטיח את מקומכם • הזמנתם טיסה למשחקים האולימפיים בריו? זה הזמן לשפר את חוויית הצפייה

זוהי קריאה כמעט אחרונה לישראלים שמתכננים לטוס לריו: פחות משבוע לתחילת המשחקים האולימפיים ועדיין ניתן להשיג כרטיסים בקופות. 

רק 80 אחוזים מהכרטיסים לאירוע הספורט הגדול בעולם נמכרו, כאשר לא פחות מ־20 אחוזים עדיין נמכרים במחירים נמוכים ברחבי העולם. אחת המדינות שעדיין ניתן להשיג בה כרטיסים לאירועים הגדולים היא ישראל. 

כזכור, לפני ארבע שנים נשמעה ונכתבה ביקורת על חברת "איסתא ספורט", על כך שהיא מוכרת כרטיסים למשחקים האולימפיים בלונדון במחירים מופקעים ולעיתים במחיר מרובע מהמחיר הנקוב. הפעם, בניגוד למשחקים האולימפיים המצליחים בלונדון, באתר החברה ניתן למצוא כרטיסים במחירים שהם לעיתים נמוכים יותר מהמחירים הנקובים על הכרטיס, למשל כרטיסים למרתון השחייה נמכרים באתר ב־12 דולר בלבד. גם לגמר הכדוריד לגברים ולנשים עדיין נשארו כרטיסים לרוב, כאשר ניתן למצוא כרטיסים למשחקים ב־94 דולר. למשחק על מדליית הארד בשני הענפים עדיין ניתן להזמין כרטיסים ב־55 דולר בלבד. 

אם תרצו לעודד את המאמנת אירה ויגדורצ'יק והמתעמלות המוכשרות שלה, באחד מאירועי השיא של המשחקים האולימפיים - גמר ההתעמלות האמנותית, עוד לא מאוחר להספיק לרכוש כרטיסים ליום האחרון של המשחקים ב־94 דולר בלבד. האם הבנות תגענה למעמד? את זה כבר נדע רק לאחר פתיחת התחרויות.

בברזיל דיווחו עד כה על 47 כרטיסים מזויפים שנתפסו
בברזיל דיווחו עד כה על 47 כרטיסים מזויפים שנתפסו

בברזיל דיווחו עד כה על 47 כרטיסים מזויפים שנתפסו // צילום: איי.אף.פי

לשלב המוקדמות בהתעמלות נמכרים כרטיסים במחיר של 30 דולר בלבד - מחיר שנמוך מכרטיס לתחרויות שנערכות בישראל או למשחקי כדורגל בצמרת ליגת העל. 

אם תהיתם, בשלב הזה במשחקים האולימפיים בלונדון ובבייג'ין כל הכרטיסים אזלו לחלוטין. אגב, באתרים הבינלאומיים נמכרים כרטיסים גם לטקס הפתיחה, אירוע שבדרך כלל נמכר ראשון ובמהירות. בעוד אתרי הספסרים דורשים מחירים שנאמדים ב־4,500 דולר, באתרים הרשמיים בבריטניה לדוגמה נמכר כרטיס ב־2,000 דולר בלבד. 

עם זאת, המשטרה הברזילאית והוועד האולימפי הבינלאומי טוענים שרק בשבוע האחרון התקבלו 47 דיווחים על כרטיסים מזויפים ובסך הכל עד כה נמכרו כרטיסים מזויפים בסכום של 300 אלף דולר.

הסטטוס: לא זמין

הוועד האולימפי הישראלי העביר מסמך חשאי לספורטאים הישראלים, המאמנים ואנשי המינהלה שיהיו חלק מהמשלחת לריו ונוגע להתנהלותם באמצעי המדיה החברתית. במסמך הובהר שאסור להם לצלם או להעביר בשידור חי בעמודי הפייסבוק שלהם שום דבר שקשור לתחרויות בריו, מכיוון שמדובר בהפרת זכויות מול הגוף המשדר. ל"ישראל היום" נודע שהדבר גרם למרמור בקרב הספורטאים, שחלקם הגדול יודע שזו הזדמנות חד־פעמית לחשיפה רצינית.

ירדן ג'רבי. על פי ערכות המומחים תסיים את הופעתה על המזרן במקום הרביעי // צילום: איי.אף.פי
ירדן ג'רבי. על פי ערכות המומחים תסיים את הופעתה על המזרן במקום הרביעי // צילום: איי.אף.פי

ירדן ג'רבי. על פי ערכות המומחים תסיים את הופעתה על המזרן במקום הרביעי // צילום: איי.אף.פי

היחסים נגד הישראלים 

אתרי ההימורים הרשמיים ברחבי העולם פתחו אתמול את עמוד ריו 2016 שלהם, ואם להאמין לתחזיות שלהם שום ישראלי לא יזכה במדליה. מי תגיע הכי קרוב למדליה? לפי הערכות מומחי ההימורים, הג'ודוקא ירדן ג'רבי תסיים את הופעתה על המזרן בריו במקום הרביעי. 

בהתעמלות האמנותית, אגב, ההימורים סגורים לעת עתה נוכח הבלאגן ואי הוודאות לגבי הרשימה הסופית של הנבחרות המשתתפות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...