"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סערת הקורנפלקס: המכירות צונחות
בימים הקרובים תשמיד החברה רבבות אריזות קורנפלקס של תלמה המזוהמות בסלמונלה • "הצרכן לא מטומטם והוא כועס בצדק"
דגני בוקר של תלמה // גדעון מרקוביץ' // דגני בוקר של תלמה

סערת הקורנפלקס: המכירות צונחות

בימים הקרובים תשמיד החברה רבבות אריזות קורנפלקס של תלמה המזוהמות בסלמונלה • "הצרכן לא מטומטם והוא כועס בצדק"

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

פרשת הזיהום בקורנפלקס: הצרכנים זועמים ובימים חמישי ושישי, מאז נודע כי יוניליוור ניסתה לגמד את גילוי הסלמונלה בפס הייצור של דגני תלמה, חלה ירידה של עשרות אחוזים במכירות דגני הבוקר.

הירידה חלה בכל דגני הבוקר של תלמה, ולא רק בשני סוגי הקורנפלקס שבהם אותרה הבעיה: "אלופים" ו"דליפקאן". זאת על אף שהחברה הבהירה כי שום מוצר נגוע בזיהום לא יצא מהמפעל ולא שווק לצרכנים.

בימים הקרובים תשמיד החברה עשרות אלפי אריזות קורנפלקס של תלמה המזוהמות בסלמונלה. כמו כן, פורסם כי השבוע יגיע לישראל סגן נשיא יוניליוור העולמית.

"הצרכן לא מטומטם והוא כועס בצדק", אומר בכיר ברשת מזון, "אבל הציבור יחכה קצת, בינתיים יקנה מוצרים של חברות אחרות ויחזור לקנות בעוד שבוע־שבועיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...