"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סרבן הגט עודד גז נעצר בבלגיה
גז היה מבוקש על ידי בית הדין הרבני • בספטמבר 2015 הוציא בית הדין הרבני האזורי בפתח תקווה צו עיכוב יציאה מהארץ נגד גז
עודד גז // עודד גז

סרבן הגט עודד גז נעצר בבלגיה

גז היה מבוקש על ידי בית הדין הרבני • בספטמבר 2015 הוציא בית הדין הרבני האזורי בפתח תקווה צו עיכוב יציאה מהארץ נגד גז

יאיר אלטמןיהודה שלזינגר
, עודכן

סרבן הגט ד"ר עודד גז, המבוקש לצורך העמדה לדין בישראל בעבירות של שימוש בדרכון מזויף והתחזות לאחר, תוך הפרת הוראה חוקית של צו עיכוב יציאה מן הארץ, נעצר אתמול באנטוורפן שבבלגיה.

בהודעה שפירסם אתמול משרד המשפטים, בשיתוף הנהלת בתי הדין הרבניים, הובהר כי "גז מבוקש גם על ידי בית הדין הרבני בשל סירובו לתת גט לאשתו, חרף החלטות בית הדין שהורו לו לעשות כן. עם זאת, יודגש כי מסיבות משפטיות לא ביקשה המחלקה הבינלאומית מבלגיה את מעצרו בשל עילה זו, אלא בשל ההליכים הפליליים המתקיימים נגדו כאמור".

בספטמבר 2015 הוציא בית הדין הרבני האזורי בפתח תקווה צו עיכוב יציאה מהארץ נגד גז, במסגרת הליכי הגירושים מרעייתו. למרות הצו, גז יצא מהארץ, לפי החשד - תוך כדי שהוא עושה שימוש בדרכון מזויף ובזהות בדויה. כמו כן, לא התייצב למתן גזר הדין בעניינו. לאור זאת עלה החשד כי יימלט ממתן הדין והוצא נגדו צו מעצר בתיק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...