"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תינוק בן 3 חודשים נחנק למוות בחיפה

הקיא ואיבד את הכרתו בעת ששהה אצל המטפלת • האב: זאת טרגדיה, אך אנו משוכנעים כי היא לא אשמה; אנחנו מכירים אותה שנים רבות וסומכים עליה

,עודכן
צילום: מישל דוט קום (רפרודוקציה) // אלמוג דודובי

טרגדיה בחיפה. אלמוג דובובי, תינוק בן 3 חודשים, מת אתמול לאחר שהקיא ואיבד את הכרתו בעת ששהה בבית המטפלת.

המטפלת שהבחינה כי התינוק מקיא ופולט את האוכל הזעיקה את האם, אשר השאירה את בנה במקום דקות לפני כן.

האם שבה לבית המטפלת ומיהרה עם בנה לסניף של קופ"ח מאוחדת שנמצא סמוך, שם ניסו רופאים וצוותים של מד"א לבצע החייאה בתינוק, אולם לאחר זמן קצר לא נותר אלא לקבוע את מותו.

פרמדיקים של מד"א שניסו להציל את התינוק סיפרו: "היה קשה לראות את האמא. היא היתה ממוטטת נפשית ובכתה בהיסטריה שנציל את הילד שלה. ניסינו לעשות הכל כדי להציל את התינוק, אבל הוא איבד את ההכרה ואת הנשימה אחרי שנחנק מהקיא של עצמו, ואי אפשר היה להציל אותו".

גופת התינוק הועברה אתמול לנתיחה ודובר משטרת מחוז חוף, רפ"ק ערן שקד, מסר כי המשטרה תחקור את כל המעורבים באירוע. עם זאת, בכיר במשטרה המעורה בחקירה ציין כי "על פניו אין חשד לפלילים במותו של התינוק".

אביו של התינוק, אלון דובובי, אמר ל"ישראל היום" כי הוא ורעייתו משוכנעים שהמטפלת אינה אשמה באסון שפקד אותם: "היא טיפלה גם בבת הגדולה שלנו, ואנחנו מכירים אותה שנים רבות וסומכים עליה". עוד אמר כי המשפחה עדיין לא מעכלת את הטרגדיה. "אלמוג היה תינוק חייכן ומאושר. הוא לא היה חולה ואיש לא היה יכול לחשוב שאסון שכזה יכול לקרות. אנחנו מקווים שבימים הקרובים נדע יותר על נסיבות המוות", אמר אתמול האב בעצב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר