אופיר מרציאנו שרק בשבוע שעבר ניהל שיחות על הצטרפות לבני יהודה סיכם היום (א') את תנאיו בקבוצת היברניאן הסקוטית המשחקת בליגה המשנה. מחר בבוקר ימריא מרציאנו לסקוטלנד, שם יעבור בדיקות רפואיות וצפוי לחתום על חוזה (בהשאלה) לעונה אחת.
קבוצתו החדשה של מרצינאנו, אמנם תשחק בעונה הקרובה בליגת המשנה הסקוטית לאחר שירדה מהפריימרשיפ בעונת 2013-14, אך מחזיקה בעבר עשיר בליגה הבכירה הכולל: ארבע אליפויות, שלוש פעמים מחזיקת גביע הליגה ועוד שלוש זכיות בגביע הסקוטי שהאחרון שבהם היה בעונה החולפת.
מי שיאמן את מרציאנו בסקוטלנד הוא ניל לנון הסקוטי, המחזיק בעבר עשיר עם אלופת המדינה סלטיק אותה אימן במשך שבע עונות: משנת 2000 עד 2007 וזכה עימה בחמש אליפויות.
כזכור, לפני שנה ניהל מרציאנו מו"מ מול הפועל ב"ש, אך בסופו של דבר בגלל פערים כספיים העיסקה לא יצאה לפועל ולשוער היתה אפשרות לצאת בהשאלה למוסקרון.
בבלגיה רשם מרציאנו 6 הופעות בלבד, ולאחר עונה לא מוצלחת בבלגיה חזר לאשדוד, שם הוא מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות. עם זאת, מאחר ולקבוצה מעיר הנמל יש ארבעה שוערים בסגל, מאמן הקבוצה רוני אוואט הבהיר כי לא יוכל להשאיר את כולם והקבוצה לא תעמוד בדרכו של מרציאנו אם ימצא קבוצה שתקלוט אותו.
על פי גורמים בבני יהודה יש עניין גדול סביב מרציאנו ואריק בנאדו היה רוצה לראות אותו בקבוצתו בעונה הקרובה.
בתוך כך, אשדוד סיימה את מחנה האימונים במאריבור שבסלובניה והיא צפויה לנחות הלילה (ד') בחזרה בישראל. בקבוצה נרשמה שביעות רצון גבוהה משחקני הקבוצה, ביניהם גם ממרציאנו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו