"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקהל של בית"ר מחכה לורד

עידן ורד צפוי לקבל דקות ראשונות מול אומוניה ניקוסיה מאז חזר לקבוצה שבה התפתח • שמו של פדרו גלבאן עלה כחיזוק

,עודכן
ורד. הקהל רצה שיחזור ללבוש את המדים הצהובים שחורים // ורד. הקהל רצה שיחזור ללבוש את המדים הצהובים שחורים

התרגשות בבית"ר ירושלים לקראת המשחק הערב, שבו יארחו בטדי את אומוניה ניקוסיה בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית.

בשנה שעברה נעצרה הקבוצה מהבירה בשלב הזה של המפעל, לאחר שהודחה על ידי שרלרואה הבלגית, והשנה, בהדרכתו של המאמן החדש רן בן שמעון, מקווים בבית"ר לעשות את קפיצת המדרגה ולעבור לפחות עוד סיבוב מוקדמות.

הבלם חסוס רואדה, שסובל בימים האחרונים מחזרת ולא התאמן באופן סדיר, בספק למשחק - ואם לא יוכל לשחק מי שצפוי לפתוח במקומו הוא טל כחילה. מעבר לכך לא צפויים שינויים בהרכב, והמאמן צפוי להמשיך לתת את הקרדיט ל־11 שפתחו בסיבוב הקודם מול טוזלה.

צמד שחקני הרכש החדשים, שמעון אבוחצירה ועידן ורד שלא יכלו לקחת חלק נגד טולזה מכיוון שלא ניתן היה לרשום אותם, אמורים להיות הערב במשחק נגד הפועל ניקוסיה בסגל של רן בן שמעון.

על פי תרגולים שעשה בימים האחרונים ייתכן כי עידן ורד, שמשחק כקשר התקפי עשוי לקבל דקות ראשונות מאז שחזר מקנדה. הקהל הירושלמי שרצה תקופה ארוכה לראות את השחקן שהתפתח במחלקת הנוער בבירה חוזר הביתה יקבל אותו בתשואות במידה ויעלה על הדשא הערב.

בעניין אחר, הקבוצה של טביב ממשיכה לחפש חיזוק לעמדת המגן השמאלי ובעוד חלוץ. בסביבת המועדון מספרים כשמו של הארגנטינאי, אקס בני יהודה, פדרו גלבאן עלה בשיחות עם ראשי המועדון אך לא נוצר עדיין שום קשר בין הצדדים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר