"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"החל תהליך של בנייה וזה לוקח זמן"
תור כריסטיאן קרלסן, המנהל המקצועי החדש של מכבי חיפה, לאתר הרשמי של המועדון: "נביא רק שחקנים שיתנו 100 אחוז למען הקבוצה ושלא ישחקו למען עצמם"
צילום: האתר הרשמי של מכבי חיפה // קרלסן ולוי.

"החל תהליך של בנייה וזה לוקח זמן"

תור כריסטיאן קרלסן, המנהל המקצועי החדש של מכבי חיפה, לאתר הרשמי של המועדון: "נביא רק שחקנים שיתנו 100 אחוז למען הקבוצה ושלא ישחקו למען עצמם"

ליאב נחמני
, עודכן

המנהל המקצועי החדש של מכבי חיפה, תור כריסטיאן קרלסן, התראיין היום (א') לאתר הרשמי של המועדון וסיפר: "את מכבי חיפה הכרתי כשעבדתי כסקאוט בבאייר לברקוזן. שיחקנו נגדם בליגת האלופות והופתעתי מהם. הם הציגו יכולת טובה בשלב הבתים.

"מאז שנפגשנו בשלב הבתים עקבתי אחר הכדורגל הישראלי שהתקדם מאוד. כשפנו אליי, ביקשתי לבוא לישראל למספר ימים להכיר את האנשים, לבקר במועדון ואז לקבל החלטה בנושא. הכרתי את יענקל'ה, עוזי, אסף ורוני - מדובר באנשים מדהימים. הם נתנו לי הרבה אינפורמציה על המועדון ועל המטרות. התשוקה של כולם והאהבה שלהם למועדון הלהיבו אותי. לאחר שאסף עשה לי סיור במתקנים הבנתי שמדובר במועדון שמנוהל ומסודר ברמה אירופית גבוהה. החלטתי אחרי שלושה ימים של פגישות וסיורים שאני לוקח את התפקיד".

על העבודה עם רוני לוי סיפר: "אני עובד עם רוני יותר מחודש. הוא קיבל אותי בצורה נהדרת, ואני נהנה לעבוד איתו. שנינו חושבים אותו הדבר ואני מתחבר מאוד לחשיבה שלו. הוא מאמן ברמות הגבוהות ביותר, אבל לפני שהוא מאמן מצויין הוא אדם. ריגש אותי שהוא הזמין אותי לבלות יחד עם משפחתו ונתן לי הרגשה נהדרת. המטרה של כולנו היא לעבוד יחד להשגת המטרות שלנו, זה המפתח. במועדון הזה יש אנשים נפלאים שמנהלים אותו ברמה אירופית גבוהה ביותר, ואני מכיר לא מעט מועדונים ביבשת".

על המטרות של הקבוצה אמר קרלסן: "ראשית חשוב לנו כבסיס לבנות קבוצה. חיפה צריכה להיות קודם קבוצה ולא אוסף של כוכבים. לא מעט שחקנים עזבו, בהם שחקני נבחרת, ושחקנים חדשים יגיעו, אבל הם לא יבואו בשביל להגיד שהבאנו חיזוק. נביא רק שחקנים שיתנו 100 אחוז למען הקבוצה, שיתאימו לאופי של המועדון ושלא ישחקו למען עצמם. החל תהליך של בנייה וזה תהליך שלוקח זמן".

תור כבר הספיק להכיר את הקהל הירוק ולא הסתיר את התרשמותו: "את הקהל של מכבי חיפה פגשתי לראשונה בגמר גביע המדינה בירושלים. הגעתי כצופה ונדהמתי. האוהדים הזכירו לי קהל לטיני כמו באיטליה ובדרום אמריקה. קהל עם תשוקה, שאוהב ואכפת לו מאוד מהמועדון. זו תהיה חוויה לראות את הקהל הזה בסמי עופר. זה קהל כמו בארגנטינה".

בתוך כך, נשיא מכבי חיפה יעקב שחר והמנכ"ל החדש אסף בן דב הגיעו בסוף השבוע למחנה האימונים של הקבוצה באוסטריה וצפו בהפסד 2:0 ללודוגורץ הבולגרית אתמול. עם זאת, במועדון לא מתרגשים יותר מדי מההפסדים במשחקי האימון ואמרו: "בשביל זה נועדו משחקי האימון. הסגל עוד יתחזק לפחות בשניים-שלושה שחקנים".

בצוות מקווים שהשבוע תיסגר סופית עסקת העברתו של הקשר שלומי אזולאי ממכבי ת"א. כרגע לא מדובר בעסקה טרייד עם הצהובים שבמסגרתה יעבור החלוץ אלירן עטר לקריית שלום. האחרון נחוש לעזוב בכל מחיר, אבל בחיפה מבהירים שידרשו עבורו סכום כסף נכבד.

הקשר הנבחן אלן טראורה נכנס אתמול כמחליף והותיר רושם חיובי, אך הוא ימשיך להבחן גם במשחק האימון האחרון של הקבוצה במחנה מול שקנדבאו האלבנית. טראורה, אגב, משחק בדיוק בעמדה של אלירן עטר, כך שייתכן שבחיפה מכשירים את הקרקע לעזיבתו.

בחיפה הבהירו כי נכון לעכשיו לא מתקיימות שיחות עם החלוץ עדן בן בסט, אולם במועדון לא פוסלים אפשרות שהוא יגיע בסופו של דבר לאחר שישוחרר ממכבי ת"א.

כמו כן, מספר שחקנים מחלימים מפציעות ובהם הבלם דקל קינן, המגן אייל משומר, הקשר עטאא ג'אבר והחלוץ גליינור פלט. האחרון לא צפוי להיות כשיר עד המשחק הרשמי הראשון של הקבוצה באירופה בעוד כשבועיים, והוא ימשיך את תהליך השיקום בתקווה שיהיה כשיר בתחילת אוגוסט. בכל מקרה פלט סוחב הרחקה מתקופתו כשחקן זולטה וורחאם הבלגית.

ויש גם נקודת אור - האורוגוואי גארי קגלמאכר ערך אתמול בכורה בהרכב ועד כה ישנה שביעות רצון ממנו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...