"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלישע לוי: "לא נתבטל בפני אף נבחרת"

נבחרת ישראל נחתה בישראל לאחר ההפסד 3:1 לסרביה • המאמן הלאומי הטרי אופטימי: "היו הרבה מאוד דברים טובים במהלך המשחק, ראינו נבחרת שמשחקת התקפי"

, עודכן
0
צילום: אלן שיבר // אלישע לוי. "התוצאה לא שיקפה את ההבדלים בין הנבחרות" ,
צילום: אלן שיבר // אלישע לוי. "התוצאה לא שיקפה את ההבדלים בין הנבחרות"

נבחרת ישראל נחתה היום (ד') בשעות הצהריים בנתב"ג לאחר ההפסד 3:1 לסרביה במשחק הידידות אמש ולאחר מחנה אימונים קצר שקיימה באוסטריה.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

אלישע לוי, התייחס עם הנחיתה בארץ להפסד במשחק הבכורה שלו על הקווים בתפקיד המאמן הלאומי: "הגענו למשחק אחרי עונה מתישה וארוכה. השחקים גילו מחויבות לאורך המשחק ולדעתי התוצאה לא שיקפה את ההבדלים בין הנבחרות.

"ידענו לחזור לשוויון 1:1 וזה הופך את ההפסד למאכזב יותר. למרות האכזבה, היו הרבה מאוד דברים טובים במהלך המשחק. ראינו נבחרת ישראל שמשחקת התקפי ושלא תתבטל בפני אף נבחרת. באופן אישי הרגשתי שליחות וגאווה. אנחנו נגלה חוסן וננסה להמשיך להשתפר בעתיד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר