אלפי בעלי חתולים נוטים להסתכל על החתולים שלהם מלקקים את עצמם ומנקים את עצמם וחושבים: "הלוואי ואני הייתי יכול ללקק את החתול שלי כך". טוב, כנראה שלא הרבה אנשים חושבים את זה (ובכל זאת, אם חשבתם על זה, אנחנו לא שופטים), אבל אנחנו יכולים רק להניח שזו המחשבה שעברה בראש של מי שהמציא את ההמצאה המשונה הזו:
ליקי היא מברשת סיליקון בצורת לשון ענקית שאמורה לאפשר לבעלי החתולים לבלות זמן איכות עם החתולים שלהם - וללקק אותם. יצרני המברשת פתחו בקמפיין מימון המונים כדי שיוכלו להתחיל לייצר את הלשון האימתנית מסיליקון. כי הרי יש המון בעלי חתולים אי שם שרק מחכים להמצאה כזו שיכולה לשפר את הקשר עם החתולים שלהם. או שלא.
"חתולים מטפחים אחד את השני כחלק מחיבור חברתי", נכתב בדף הקיקסטרטר של ג'ייסון אומארה מחברת "פי.אקס.די עיצוב לחיות מחמד". עוד נכתב בדף כי "ישנן הוכחות לכך שחתולים רואים בבעלים שלהם חתולים גדולים - ומתייחסים אליהם כך". מסתבר שיש קונים להמצאה המשונה הזו, כי בינתיים, עד לכתיבת שורות אלה, אסף אומארה לא פחות מ-26 אלף דולרים מתוך 36,500 הדולרים שהוא צריך כדי להתחיל לייצר את המברשת המשונה.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
למרות שהחתולים רואים בבעלים שלהם חתולים גדולים - הבעלים עצמם נותרים מחוץ למעגל הטיפוח מלא הליקוקים, ובדיוק על הצורך הזה עונה ההמצאה החדשה. כי הרי אף אחד לא רוצה למצוא את עצמו מחוץ לרגעי הליקוק והטיפוח המגבשים של החתולים שלו.
ליקי אמור לשפר את החיבה בקשר החשוב של אדם לחתולו, בלי שהבעלים יאלץ ללכלך את הלשון שלו, או לסבול מכדורי פרווה שמחליטים לנסות לצאת החוצה מהפה ברגעים לא צפויים.
עכשיו, אחרי שהמציאו לשון מסיליקון כדי שנוכל לחזק את הקשר עם החתולים שלנו, אנחנו מפחדים שימציאו אף מסיליקון שיחזק את הקשר עם הכלבים שלנו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו