"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המחליף של יעלון - יהודה גליק
עם כניסת התפטרותו של שר הביטחון יעלון לתוקף הוא יוחלף בפעיל הימין, יהודה גליק • יושבע ביוםש ני עם פתיחת מושב הקיץ
חבר הכנת הנכנס - יהודה גליק // צילום: צחי מירי

המחליף של יעלון - יהודה גליק

עם כניסת התפטרותו של שר הביטחון יעלון לתוקף הוא יוחלף בפעיל הימין, יהודה גליק • יושבע ביוםש ני עם פתיחת מושב הקיץ

מערכת היום
, עודכן

בדרך אל הכנסת. עם כניסת התפטרותו של שר הביטחון, משה (בוגי) יעלון לתוקף כבר ביום ראשון, יושבע עם פתיחת מושב הקיץ של הכנסת, יהודה גליק ( 50) יליד ארה"ב, נשוי ואב לשמונה ילדים. גליק תושב ההתנחלות עותינאל ובעל תואר ראשון בהוראת תנ"ך ותואר שני בתולדות עם ישראל.

גליק, ידוע מזה שנים כפעיל ימין למען העליה של יהודים להר הבית. על רקע פעילתו זו ניסו בעבר פלשתינים להתנקש בחייו באוקטובר 2014.

כפעיל למען עליית יהודים להר הבית נאסר על גליק לא אחת לעלות על הר הבית על ידי המשטרה מחשש כי עליתו להר הבית תוביל לפרובקציות מיותרות. האיסור על עליתו להר הבית הוביל אותו לתבוע את המשטרה. גליק זכה לא אחת בסכומי כסף כפיצוי על האיסור המשטרתי.

יהודה גליק מסר: "אני מצר מאוד על הליכתו של השר יעלון. האיש תרם רבות מאוד ואנחנו חייבים לו חוב גדול מאוד על השנים שעשה למען ביטחון ישראל. עזיבתו היא עזיבה גדולה לכלל ישראל ולליכוד בפרט. אני מקווה שהוא ימצא דרך להמשיך לתרום. הוא איש ערכי שהיה נכס לעם ישראל". גליק הוסיף כי הוא מאחל הצלחה לשר הביטחון הנכנס".

השבעתו של גליק עוררה סערה בקרב מספר חברי כנסת במחנה הציוני והרשימה המשותפת שהודיעו כי לא ישתתפו בהשבעתו של חבר הכנסת החדש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...