"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הובא למנוחות השוטר שנדרס לפני חודשים

רס"ב נתן יוסיפוב נפגע מרכב שלא שעה לדרישתו לעצור • הפרקליטות תבדוק אם יש מקום לשנות את כתב האישום בעקבות מותו

,עודכן
רס"ב נתן יוסיפוב מובא למנוחות (ארכיון), צילום: הרצי שפירא

רס"ב נתן יוסיפוב (49) ממגדל העמק הובא אתמול (יום שישי) למנוחות. יוסיפוב נדרס בעת מילוי תפקידו לפני כשלושה חודשים בצומת המוסכים בנצרת, והלילה הוא מת מפצעיו בבית החולים רמב"ם בחיפה, שם היה מאושפז בלא הכרה מאז האסון.

רס"ב יוסיפוב הותיר אחריו אישה וארבעה ילדים, אחד מהם אלירן יוסיפוב, המשרת כשוטר במשטרת מגדל העמק.

לפני 82 ימים בעת, שהיה במחסום שגרתי לבדיקת כלי רכב בעיר, סימן יוסיפוב לרכב לעצור לבדיקה. נהג הרכב ג'ורג' גרייב (19) לא שעה לדרישה לעצור, הגביר מהירות, דרס את השוטר ונמלט מהמקום. בחלוף מספר שעות הסגיר את עצמו למשטרה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

כנגד הנהג הפוגע הוגש כתב אידום בית משפט השלום בנצרת בעבירות של הפקרה, חבלה בכוונה מחמירה, מעשה פזיזות ורשלנות ונהיגה ללא ביטוח.כעת, בעקבות מותו של יוסיפוב, פרקליטות מחוז הצפון תבדוק האם יש מקום לשינוי העבירות המיוחסות לנהג בכתב האישום.

המפכ"ל רוני אלשיך עם בנו של יוסיפוב, אלירן // צילום: הרצי שפירא

יוסיפוב הובא בצהריים למנוחות בחלקה הצבאית בבית העלמין במגדל העמק. קרוב ל- 1000 בני משפחה, שוטרים, חברים ותושבי העיר ליוו אותו בדרכו האחרונה, ובהם המפכ"ל רנ"צ רוני אלשייך, הסמפכ"ל ניצב זהר דביר, ראש עיריית מגדל העמק אלי ברדה, מפקד המחוז הצפוני של המשטרה ניצב איתן אסור וקציני משטרה רבים.

"קיווינו שתחזור אלינו כמו פעם"

הבן אלירן הספיד ואמר: "אנשים לא יודעים שהשוטרים מסכנים את חייהם ועלולים שלא לחזור הביתה. אתה מהמשמרת הזו הגעת לבית החולים. ניסיתי להשיג אותך בטלפון אחרי ששמעתי בקשר ששוטר נדרס". אלירן סיפר גם על הרגע בו גילה שהשוטר שנדרס הוא אביו. "קיבלתי טלפון שזה אתה, וכל העולם חרב עלי", סיפר, "רצתי לבית החולים כדי לראות אותך".

על התקופה בה היה אביו בבית החולים אמר: "כמעט שלושה חודשים לא זזתי ממך. כל דבר קטן שהיית עושה היינו שמחים, קיווינו שתחזור אלינו כמו פעם. היית כל כך חזק, נלחמת שלושה חודשים כמעט, אבל בסוף ויתרת. אני מבטיח לך שאמשיך עד הסוף ולא אנוח עד שמי שעשה לך את זה, יישלם על כך".

גם המפכ"ל, רנ"צ רוני אלשיך, נשא דברים בלוויה ואמר כי "האזרח ברחוב לא מודע לסיכון שנוטל על עצמו מי שיוצא לשטח כשוטר. פעם זה איום ביטחוני ופעם איום יומיומי היכן שתרבות הנהיגה שלנו ביריונית".

ראש עיריית מגדל העמק, אלי ברדה, הספיד ואמר: "במותו הותיר נתן חלל גדול ומשמעותי בלב המשפחה, בלב הקהילה, בלב משפחת מגדל העמק ובלב משטרת ישראל... אנחנו שולחים את כל תעצומות הנפש למשפחה כדי שיתחזקו נוכח המשבר הפוקד אותם"..

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר