"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכישוף חוזר לחיינו
זוכרים את הסרט "הכישוף" (The Craft)? • אז כדאי שתתכוננו - כי אחרי 20 שנה הוא חוזר למסך • על טבעי ומכשפות? צ'ק
האם פיירוזה באלק תחזור לסרט המשך? טוויטר // האם פיירוזה באלק תחזור לסרט המשך?

הכישוף חוזר לחיינו

זוכרים את הסרט "הכישוף" (The Craft)? • אז כדאי שתתכוננו - כי אחרי 20 שנה הוא חוזר למסך • על טבעי ומכשפות? צ'ק

דלית כהן
, עודכן

לכבוד יום השישי ה-13, מצאנו עבורכם Sequel לסרט אימה. על טבעי? צ'ק, מכשפות? צ'ק, מסתורין? צ'ק. כמו הרבה סרטים אייקונים שהחלו לצאת לאקרנים לאחרונה, הסרט "הכישוף" של הבמאי אנדרו פלמינג גם עושה חזרה למסך הגדול. הפעם, מי שיזכה לביים אותו הוא לי ג'אניאק, שגם אחראי לסרט האימה "ירח דבש" משנת 2014 וזה יהיה סרטו השני.

בשנה שעברה חברת סוני הודיעה כי היא מתכננת להוציא רימייק לסרט "הכישוף" אך התגובות עוררות ביקורות שליליות מטעם חובבי הז'אנר. כעת, החברה מודיעה כי מדובר בסרט המשך ולא ברימייק וכי הסרט החדש בהחלט יבחן את אירועי הסרט הקודם בהקשר של "לאחר 20 שנה". ההפקה משאירה את השאלה פתוחה לגבי האפשרות שחלק מהדמויות יחזרו וישחקו את עצמן.

את הסרט יפיק דאגלס וויק, בארנסל הסרטים שלו תוכלו למצוא בין היתר את "גלדיאטור", "משחקי ריגול", סאגת "מפוצלים" ו-"ג'ארהד". עלילת הסרט עדיין אינה ידועה.

רובין טאני // טוויטר

להזכירכם, "הכישוף" סיפר את סיפורן של 4 נערות בבית ספר תיכון אמריקאי, בוני (נב קמפבל), ננסי (פיירוזה באלק), רושל (רייצ'ל טרו) ו – שרה (רובין טאני). שרה היא הבחורה החדשה שעברה לגור בשכונה ואינה מכירה אף אחד. היא מפגינה יכולות על טבעיות, ושלושת הנערות האחרות חוברות אליה ויחדיו הן יוצרות ברית מכשפות והדברים מסתבכים כאשר הן מתחילות להטיל כישופים על כל מי שהתעלל בהן בעבר והכל יוצא משליטה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...