"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הצל" כועס על הימין
בפוסט שפירסם הראפר נכתב: "תמצאו מישהו אחר להריע לו כשהוא נלחם את המלחמות שלכם ולהתנער ממנו בניצחונות"
יואב (הצל) אליאסי | צילום: מאיה באומל בירגר

"הצל" כועס על הימין

בפוסט שפירסם הראפר נכתב: "תמצאו מישהו אחר להריע לו כשהוא נלחם את המלחמות שלכם ולהתנער ממנו בניצחונות"

ערן סויסה
, עודכן

חודשים אחרי שיצא להגנת הימין הקיצוני, הצל מודיע על פרישה מכל מה שקשור לעניינים פוליטיים. בפוסט שפירסם הראפר נכתב כך: "נגמרו הימים שבהם אני שוכב בשביל כל הימין. תמצאו מישהו אחר להריע לו כשהוא נלחם את המלחמות שלכם ולהתנער ממנו בניצחונות".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

על פי הטקסט נראה כי אליאסי מאוכזב מאנשי הימין: "תמצאו מישהו אחר להגיד לו שהוא צודק, אבל ליד אנשים מהמחנה השני להגיד 'כן, גם הוא קיצוני'. תמשיכו לקלל את התקשורת ולהגיד שהם הבעיה, אבל ליישר איתם קו ולהקריב אותי בשביל לרצות אותם.

"אני יודע שלא רואים, אבל גם לי יש רגשות וגם אני נפגע וגם לי נמאס אז מעכשיו אני דואג לי, כי אצלנו במחנה יש בעיית זיכרון קשה ומחבקים ביד אחת ודוקרים בשנייה, ותאמינו לי שורות אלה נכתבות בכאב, צער ותסכול כי מה שאני שאני עשיתי בשנתיים האחרונות שום ח"כ לא עשה בעשרים שנה". לסיום כתב: "אני הייתי יואב הצל אליאסי הקיצוני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...