"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כל העובדים נרדמו במשמרת; ביהמ"ש הורה שלא להשעותם
ביקורת פתע במפעלי ים המלח גילתה כי העובדים בחדר הבקרה ישנים שנת ישרים • בית הדין האזורי לעבודה לא אישר להשעותם, אך ביה"ד הארצי פסק בערעור כי העובדים יושעו
עו"ד נחום פינברג // צילום: שחף הבר // עו"ד נחום פינברג

כל העובדים נרדמו במשמרת; ביהמ"ש הורה שלא להשעותם

ביקורת פתע במפעלי ים המלח גילתה כי העובדים בחדר הבקרה ישנים שנת ישרים • בית הדין האזורי לעבודה לא אישר להשעותם, אך ביה"ד הארצי פסק בערעור כי העובדים יושעו

יאיר אלטמן
, עודכן

הגיעו לערוך ביקורת פתע - והופתעו בעצמם: מנהל ממפעלי ים המלח וראש מחלקת אקולוגיה נדהמו לגלות במהלך ביקורת פתע שערכו במפעל הכלור בסדום כי כל העובדים בחדר הבקרה ישנו שנת ישרים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

תחילה גילו שכל הכניסות לחדר נעולות וחסומות והווילונות מוגפים. כשהצליחו לבסוף להיכנס, גילו שהתאורה הוחשכה, ועובדי המשמרת ישנו שינה עמוקה על מיטות שאילתרו באמצעות כריות, ספות וכיסאות. המנהלים צילמו את העובדים לקול נחירותיהם, ולבסוף העירו אותם בחזרה לעבודה.

לנוכח העובדה שמדובר במפעל העוסק בחומרים מסוכנים ותפקידו של חדר הבקרה הוא לשמור על בטיחות המקום, נשלחו לעובדים שהיו מעורבים זימונים לבירורים משמעתיים והוחלט להשעותם.

אלא שהעובדים פנו לביה"ד האזורי לעבודה בבאר שבע, וזה ביטל את השעייתם בשבוע שעבר. חברת מפעלי ים המלח עירערה לבית הדין הארצי לעבודה בירושלים, באמצעות עוה"ד נחום פינברג, יעקב מלישקביץ ואוהד גלעדי ממשרד נ. פינברג ושות', וטענה כי "מדובר במקרה חריג וחמור של רשלנות, בעיקר בתקופה זו שבה שאנו עדים לשלל אירועים בטיחותיים חמורים, הנגרמים עקב רשלנות".

אתמול ביטל נשיא בית הדין הארצי לעבודה, השופט יגאל פליטמן, את החלטת בית הדין האזורי בבאר שבע ופסק כי ששת העובדים שהיו מעורבים במקרה יושעו עד לתום הדיון בעניינם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...