"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משטרת האופנה
פעוטה בת שנתיים ניסתה ללבוש מכנסיים ללא הצלחה • היא התקשרה למוקד המשטרה וביקשה לקבל עזרה
צילום: WSPA // אלייה הקטנה והשוטרת שהגיעה לסייע

משטרת האופנה

פעוטה בת שנתיים ניסתה ללבוש מכנסיים ללא הצלחה • היא התקשרה למוקד המשטרה וביקשה לקבל עזרה

מערכת היום
, עודכן

אמה של אלייה, פעוטה בת שנתיים מדרום קרוליינה, לימדה את בתה הקטנה איך להתקשר למוקד 911 במקרה חירום, אך לשיחת הטלפון המפתיעה שבתה עשתה היא לא ציפתה.

אלייה הקטנה ששהתה בבית ללא הוריה, ניסתה בסך הכל ללבוש מכנסיים. משלא הצליחה במשימה החליטה לפנות לעזרה – והתקשרה למוקד החירום 911. במשטרה לקחו ברצינות את פנייתה של הקטנטונת והשוטרת מרת'ה לונס הגיעה לבית להציל את המצב. לונס סיפרה כי הפעוטה ניגשה אל הדלת וטענה כי היא לא מצליחה ללבוש את מכנסיה, "היא פשוט רצה לעברי תוך שהיא עם רגל אחת בתוך המכנסיים".

לאחר שסייעה לה השוטרת והמכנסיים הולבשו כראוי, הפתיעה הפעוטה כשביקשה ממנה לקבל חיבוק. לונס תיארה זאת כרגע הכי טוב שהיה לה במשמרת באותו יום. עוד אמרה כי היא התרשמה מאוד מהתמצאותה של הפעוטה. "זה היה מדהים בעיני", הוסיפה.

הוריה של אלייה טענו כי לא ידעו כי בתם ביצעה את השיחה המפתיעה, וכי מישהו אחר ממשפחתם שהה עם הילדה בבית בזמן שהשוטרת הגיעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...