הערב בגביע: גארדבג' טיים בבלומפילד
מכבי ת"א תארח (21:00, ספורט 5 לייב) את כפ"ס בגומין רבע הגמר עם יתרון 0:3 מהמפגש הראשון • ב-19:00 (ספורט 5 לייב): בית"ר ת"א/רמלה - ב"ש (2:0 בראשון)
עם רגל וחצי בחצי הגמר אחרי הניצחון 0:3 במשחק הראשון, מכבי ת"א תארח הערב (21:00, ספורט 5 לייב) את הפועל כפ"ס בגומלין רבע גמר הגביע. המשחק הערב יהיה סוג של הכנה אחרונה עבור הקבוצות, שייפגשו בשבת במסגרת המחזור האחרון של העונה הסדירה בליגת העל.
הקשר נוסא איגיבור (פציעה בקרסול) והמגן עומרי בן הרוש (פציעה בברך) יחמיצו את המשחק, שבו עשוי המאמן פיטר בוס לתת מנוחה לחלק משחקני ההרכב הקבועים. טל בן חיים הבלם, שלא שיחק בכל חמשת המשחקים האחרונים, וכפי שפורסם אתמול ב"ישראל היום" עשוי לבקש בתום העונה לעזוב אם לא יחול שינוי במעמדו, ככל הנראה יחזור להרכב. שפונגין עשוי לפתוח כמגן שמאלי.
"ברור שהמשחק חשוב כי הוא יביא אותנו לחצי גמר. שחקנים יקבלו הזדמנות ויצטרכו לקחת אותה", אמר אתמול בוס, "היה לנו ניצחון נהדר בלויטה שנתן לנו מרחב נשימה, אבל זה לא יהיה קל. נצטרך להיראות טוב כדי לנצח. ראינו את כפ"ס משחקים נגד ב"ש והם קבוצה טובה".
בכפ"ס מתמודדים כבר תקופה ארוכה עם מכת פציעות, ומהמשחק הערב ייעדרו השוער אוהד כהן, המגינים סמי אליקים ואורי שטרית, הבלם דינו שקוורץ, הקשר יאניס פאפאדופולוס והחלוץ דודו ביטון.
ב"ש בהרכב חסר
הפועל ב"ש תגיע הערב (19:00, ספורט 5 לייב) לאיצטדיון ברמלה למשחק הגומלין ברבע גמר גביע המדינה נגד בית"ר ת"א/רמלה עם יתרון מבטיח של 0:2 מהמשחק בטרנר. מאמן ב"ש, ברק בכר, ייאלץ להסתדר ללא וובה בראון והבלם הברזילאי ווליאס סוארס, שייעדרו עקב פציעות. נוסף עליהם גם שיר צדק וג'ון הוגו ישבו ביציע בגלל צבירת כרטיסים צהובים. בן תורג'מן יחזור להרכב, כמו גם מתן אוחיון ודן ביטון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו