"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האישה שרוצה להיראות כמו קריקטורה
כריסטינה בוטל שילמה כ-130,000 ליש"ט כדי להיראות כמו קריקטורה שלה שצוירה לפני יותר מ-15 שנים
הקריקטורה שהתחילה הכל // צילום: פייסבוק // הקריקטורה שהתחילה הכל

האישה שרוצה להיראות כמו קריקטורה

כריסטינה בוטל שילמה כ-130,000 ליש"ט כדי להיראות כמו קריקטורה שלה שצוירה לפני יותר מ-15 שנים

מערכת היום
, עודכן

בשנת 2000, בעת שנפשה בספרד, עשתה כריסטינה בוטל, בת 31 מאנגליה, מה שתיירים רבים עושים - וביקשה מצייר ברחוב לצייר קריקטורה משעשעת שלה. היא לא ידעה שהציור הזה, שלצייר אותו לקח לא יותר מעשר דקות, ישנה לה את החיים לחלוטין, ויגרום לה להוציא קרוב ל-706,000 שקלים (130,000 ליש"ט) על ניתוחים פלסטיים.

"האישה בתמונה היתה כל כך זוהרת", סיפרה כריסטינה על התמונה שגרמה לה לרדוף אחר מראה אחר, "היא היתה כל מה שרציתי להיות". הקריקטורה ששינתה לבוטל את החיים צויירה כשהייתה בת 15 בלבד טיול באיביזה. "חיפשתי את עצמי בגיל הזה", אמרה.

החלה להתאפר בכבדות ולבלות במכוני שיזוף. כריסטינה בוטל // צילום: מתוך פייסבוק

"כשראיתי לראשונה את הקריקטורה, זה היה זה", נזכרה בוטל, "הייתי מאוד מאושרת. זה היה בדיוק מה שרציתי להיות. רציתי להיראות כמו הקריקטורה. אהבתי את העיניים שלה, את השיער ואת השפתיים".

כריסטינה בוטל וקריקטורת ההשראה // צילום: פייסבוק
המשימה הושלמה. כריסטינה בוטל // צילום: פייסבוק
המשימה הושלמה. כריסטינה בוטל // צילום: פייסבוק
המשימה הושלמה // צילום: פייסבוק

כששבה לבית המלון באותו ערב, בוטל לא הצליחה להפסיק לחשוב על הציור. "מאותו רגע, ידעתי שהקריקטורה הזו היא המטרה שלי. רציתי להיראות כמוה מיד".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

כשחזרה לביתה לאחר החופשה, היא החלה להתאפר בכבדות והלכה למכוני שיזוף באופן קבוע כדי להידמות יותר ויותר לקריקטורה. לדבריה, היא גם עבדה קשה יותר כדי להרוויח מספיק כסף לניתוח חזה.

ניתוח ראשון בגיל 17

כשהיתה רק בת 17, פתחה כריסטינה מספרה. באותה שנה היא עברה לראשונה תחת סכין המנתחים - פעם ראשונה מתוך רבות - וביצעה ניתוח חזה כדי להביא לשינוי הרצוי מבחינתה.

לאחר שנתיים, היא עשתה את ניתוח החזה השני שלה. בהמשך חייה היא עברה עוד שלושה ניתוחי חזה. היא גם החלה לבצע מילוי שפתיים ובוטוקס בכל חצי שנה במהלך שנות העשרים לחייה. כמו כן, היא עוברת בקביעות הלבנת שיניים, שמה הארכות בשיערה וטיפולים רבים אחרים.

וכן, לדבריה הניתוחים ממכרים. "אני יודעת שאני אתעורר אחר כך ואראה משהו שונה בגוף שלי. בשבילי, זה הכל כדי להגיע קרוב יותר לחלומות שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...