צילום: אי.אף.פי // קרי. 7 שלשות

ממשיכים לספור: 110:123 לגולדן סטייט על יוסטון

האלופה עלתה למאזן 4:47 והשיגה ניצחון בית 42 ברצף • סטף קרי שוב להט עם 35 נקודות • סן אנטוניו לא התקשתה במיאמי (119:101) • ניצחון דרמטי ליוטה בדאלאס (119:121 בהארכה)

אל הרבע האחרון הלילה במשחקה נגד יוסטון, נכנסה גולדן סטייט במצב לא מוכר – שיוויון. זה לא מנע ממנה לסיים את היום באותה צורה ישנה וטובה.

גולדן סטייט – יוסטון 110:123

הווריורס סופרים ניצחון בית מספר 42 ברצף, ניצחון עשירי ברציפות ועלייה למאזן 4:47 – הטוב בהיסטוריה לאחר 51 משחקים, לפני שיקגו של 1995/96 ופילדלפיה של 1966/67 (5:46). שני ניצחונות בית נוספים ישוו את שיא כל הזמנים שקבעו הבולס ב-1996.

סטף קרי שוב סיפק ערב לספרים עם 35 נקודות, כולל שבע שלשות. גולדן סטייט פתחה בסערה עם רבע ראשון מדהים של 27:42, אבל הרוקטס (27:27, מקום שמיני במערב) מצאו את דרכם חזרה באמצעות ערב מרשים של ג'יימס הארדן שסיים עם 37 נקודות.

קרי קיבל עזרה עם 19 נקודות של האריסון בארנס ו-15 של מו ספייטס מהספסל והווירוס רצו 17:30 ברבע הרביעי כדי להשיג את הניצחון. דוייט הווארד עזר להארדן עם דאבל דאבל של 16 נקודות ו-15 ריבאונדים אבל זה לא עזר ליוסטון.

מיאמי – סן אנטוניו 119:101

ולמרות הכל, הספרס עדיין מרחק שלושה משחקים וחצי מגולדן סטייט במקום השני במערב. הלילה הם לא ממש התקשו בחוץ מול יריבה לא פשוטה מהמזרח. היה זה משחקם הראשון ברודאו רוד טריפ המפורסם של חודש פברואר שאותו הם התחילו ברגל ימין. 

למרכוס אולרידג' המשיך להראות קבלות כפי שהוא עושה בתקופה האחרונה וסיים עוד ערב מוצלח עם 28 נק' – משחק חמישי בשבעת המשחקים האחרונים שבהם הוא קולע לפחות 25 נקודות. קוואי לאונרד עזר לו עם 23 נקודות ותשעה ריבאונדים. טים דאנקן הפצוע החמיץ כבר משחק שמיני ברצף. דוויין ווייד הוביל את ההיט (24:29, מקום חמישי במזרח) עם 20 נקודות.

אולרידג'. ממשיך בקו עלייה // צילום: אי.פי

דאלאס – יוטה 121:119

מותחן בטקסס. שלשה של רודני הוד מהג'אז, שנייה וחצי לסיום, שלחה את המשחק להארכה. שם הגיע גורדון היוורד וסל דרמטי שלו במצב של שיוויון 119:119 העניק לקבוצה מסולט לייק סיטי ניצחון שביעי ברציפות. יוטה (25:26), השביעית במערב, קרובה כעת רק משחק אחד מהמאבריקס (26:29) שבמקום השישי. 

הוד הוביל את הג'אז עם 29 נק', היוורד הוסיף 20 ורודי גובר סיים עם דאבל דאבל של 14 נקודות ועשרה ריבאונדים. צ'אנדלר פרסונס הוביל את דאלאס עם 24 נקודות.

שאר התוצאות: ניו יורק – וושינגטון 111:108, מילווקי – בוסטון 111:112.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...