"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סירי עולה לישראל: תלמד לדבר עברית
בקרוב גם אתם תוכלו לדבר אל האייפון שלכם • אפל שיחררה את גירסת הבטא 9.3 של מערכת ה־iOS • וגם: במטה החברה מחפשים מהנדסים ישראלים
אייפונים | צילום: GettyImages

סירי עולה לישראל: תלמד לדבר עברית

בקרוב גם אתם תוכלו לדבר אל האייפון שלכם • אפל שיחררה את גירסת הבטא 9.3 של מערכת ה־iOS • וגם: במטה החברה מחפשים מהנדסים ישראלים

אילן גטניו
, עודכן

העוזרת הקולית של מערכת ההפעלה לניידים של אפל נרשמת לאולפן עברית: אפל מחפשת מהנדסי תוכנה דוברי עברית, שיצטרפו לצוות הפיתוח של "סירי", כדי שבסופו של דבר היא תדע לפעול גם בלשון הקודש.

"סירי", שנולדה בשנת 2011, משמשת אחת התכונות החזקות של מערכת ההפעלה. היא מיישמת ממשק קולי הפוטר אותנו מהצורך לכתוב את הבקשות שלנו או את החיפושים, ואנו מקבלים תגובות קוליות בלי שנצטרך להביט במסך. נוסף על כך, היא מאפשרת לדבר אל הטלפון או המחשב בצורה קולחת כמו בשיח בין בני אדם, לקבל פקודות ולמסור מידע בתגובה לבקשות בקולנו הטבעי. מדובר באפליקציה חיונית לנוסעים ברכב. לכבוד העדכון המשמעותי, בנתה אפל עמוד ייעודי באתר הבית שלה כדי להסביר על כל השינויים החדשים.

סירי פועלת היטב בשלל שפות: אנגלית, רוסית, דנית, פורטוגזית, טורקית, הולנדית, תאילנדית, שבדית, סינית, קוריאנית, איטלקית ועוד. עד עתה מעט מאוד השתמשו בה בישראל בגלל מגבלת השפה.

על פי מודעת הדרושים שפורסמה, אפל מחפשת מהנדסים שיעבדו עם צוותי מומחים של החברה בתחומים כמו זיהוי קול, עיבוד שפה טבעית, למידת מכונה וביג דאטה. מהמועמדים נדרש ניסיון או התמחות בסיווג, אחזור מידע, עיבוד שפה טבעית ולמידת מכונה. המתאימים שיתקבלו, יעברו לעבוד במטה אפל בקופרטינו שבצפון קליפורניה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...