"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הערב הגורלי של הפועל ירושלים
הקמפיין האירופי של האלופה עלול להסתיים הערב (18:30, ספורט 5) • האדומים ינסו לנצח את וולגוגרד, אך העיניים נשואות לניז'ני ולנפטונאס, כשרק ניצחון של לפחות אחת מהן ישאיר לה סיכוי
צילום: דני מרון // סמית'. ירושלים לא תלויה בעצמה

הערב הגורלי של הפועל ירושלים

הקמפיין האירופי של האלופה עלול להסתיים הערב (18:30, ספורט 5) • האדומים ינסו לנצח את וולגוגרד, אך העיניים נשואות לניז'ני ולנפטונאס, כשרק ניצחון של לפחות אחת מהן ישאיר לה סיכוי

, עודכן

כשהם לא תלויים בעצמם, יעלו הערב שחקני הפועל ירושלים למשחק האחרון בשלב הבתים של היורוקאפ נגד וולגוגרד, ינסו לנצח וירוצו מייד לאינטרנט כדי לבדוק את תוצאות שאר משחקי הבית.

התרחישים כבר ידועים - ירושלים מתפללת לניצחון של נפטונאס באתונה על א.א.ק, מה שיאפשר לה אפילו להפסיד לרוסים ולעלות, ולחלופין לניצחון של ניז'ני על גלאטסראיי בבית, שיחייב ניצחון אדום ברוסיה.

בסביבת הקבוצה מאמינים כי הטובה תיפתח דווקא מניז'ני, שאמנם כבר העפילה לשלב הבא אך משחקת בביתה נגד גלא, שגם מקומה בטופ 32 מובטח. עם זאת, בקבוצה חוששים מהעובדה שגורלם תלוי בשתי קבוצות, שכאמור כבר עלו לשלב הבא, ודווקא א.א.ק, שתלויה בעצמה ומשחקת בביתה, היא היריבה הישירה על המקום הרביעי בבית.

מהכיוון של ניז'ני אפשר להיתלות בהבטחה למוטיבציית שיא. ולדימיר ספיבק, דובר הקבוצה, אמר ל"ישראל היום": "אני יכול להבטיח שהקבוצה נמצאת בריכוז מלא לקראת המשחק נגד גלאטסראיי. נכון שזה לא משחק שיכריע את המשך דרכנו ביורוקאפ, אבל זה משחק שיכולות להיות לו השלכות חשובות על המשך העונה שלנו. אנחנו נמצאים ברצף של חמישה הפסדים רצופים ב־VTB וסובלים מפציעות, כך שכל משחק עבורנו הוא הזדמנות גדולה להשתפר, לנצח ולצאת לדרך חדשה, וזו הסיבה שאנחנו חושבים אך ורק על ניצחון הערב".

בירושלים חוששים בעיקר מההשלכות של ההדחה מאירופה. בבירה זוכרים היטב את המשבר הגדול שאליו נכנסו בעונה שעברה אחרי ההדחה באותו שלב בדיוק. "עד היום, אירופה היתה מה שהחזיק אותנו על מתח גבוה ובריא. זה השליך גם לליגה, ובהחלט יש חשש שתהיה תחושת רפיון אם אכן לא נצליח להעפיל", אמרו בקבוצה לאחר הניצחון על בני הרצליה, "צריך לזכור שהגביע מעבר לפינה, ואסור לנו לתת למה שיקרה באירופה להסיט את תשומת הלב מהרצון הגדול להתקדם גם בגביע".

אצל האלופה מדגישים שהם לא מתכוונים "להתבכיין" על המצב, אבל אחד השחקנים הביע את תסכולו: "בכל הבתים ביורוקאפ וביורוליג, אין אף קבוצה שהשיגה חמישה ניצחונות ולא העפילה לשלב הבא. אנחנו יכולים לנצח הערב, לסיים עם חמישה ניצחונות ולעוף. ברוב הבתים אפילו ארבעה ניצחונות מספיקים, אבל למזלנו הרע, נקלענו לבית הכי מסובך שקרו בו הכי הרבה תרחישים שאף אחד לא צפה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...