"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משי מחלימה
מהקאמרי נמסר: "התיאטרון שמח לבשר על החלמתה של הכוכבת הצעירה ועל חזרתה לבמות ולחדרי החזרות"
משי \ צילום: ניר פקין // משי

משי מחלימה

מהקאמרי נמסר: "התיאטרון שמח לבשר על החלמתה של הכוכבת הצעירה ועל חזרתה לבמות ולחדרי החזרות"

ערן סויסה
, עודכן

משי מחלימה. כמה ימי חרדה עברו על תיאטרון הקאמרי לאחרונה, אחרי שהחזרות למחזמר החדש "סיפור הפרברים" בבימויו של צדי צרפתי נאלצו להידחות בכמה ימים. הסיבה: כוכבת ההצגה,משי קלינשטיין, שהיא לא רק הבת של, נאלצה לנוח אחרי שעברה ניתוח קל בבטן, שגם אילץ אותה לבטל את הופעותיה במחזמר "שיער".

מהקאמרי נמסר: "התיאטרון שמח לבשר על החלמתה של הכוכבת הצעירה ועל חזרתה לבמות ולחדרי החזרות".

תותית וטל מצחיקים. כוכבת הרשת הלוהטת של הרגע,גיתית פישר, נצפתה אתמול בבניין קשת, מה שגרם לגל שמועות סביב כניסתה אל בית "האח הגדול". המדור בדק וגילה שפישר, שהפכה לוויראלית בזכות דמותה של תותית, אמנם לא נכנסת לבית, אבל היא כן צילמה מערכון עםארז טללקראת עליית העונה החדשה, שתרוץ בקרוב ברשתות החברתיות.

הודא נקאש במקום חן אמסלם. השורדת קיבלה קמפיין חדש למותג בגדי ים ותתפוס את מקומה של כוכבת "זגורי", שהצטלמה עבור החברה בשנה שעברה. תודו שזה מתבקש.

יש מה לספר לילדה.וובה לזרוביץ, יוצא "המירוץ למיליון" מהצמדאלה וובה, הפך לאבא לבת. המאורע המשמח התרחש בבית החולים בילינסון בפתח תקווה. שמה בישראל: ניקה.

הלינוביצ'ים מתאחדים. המדור לא התרגש ככה מאז האיחוד של שוקולד מנטה מסטיק: ערב הפתיחה של חג המחזמר בבת ים הפגיש ביןגילת אנקורי לשלמה סדן.היה רק חסר שיעל בר זוהר תגיע.

צרות של עשירים.אשת העסקיםגליה אלביןנפלה קורבן לעוקץ והשכירה את דירתה בכפר שמריהו לזוג נוכלים שמפזרים צ׳קים ללא כיסוי.

המשמעות: אלבין לא קיבלה תשלום שכר דירה במשך חצי שנה, מה שאומר הפסד של עשרות אלפי שקלים. תגובתה של אלבין לא הושגה עד סגירת הגיליון.

אביבית באיטלקית.איך אומרים ריסים באיטלקית?אביבית בר זוהר, שבימים אלה מנסה לפרוץ בארץ המגף, התחילה ללמוד איטלקית.

אביבית, מולטי טאלנט?

"התחלתי קודם ללמוד את השפה וכשאסיים אעבור לבישול".

תני דוגמה למילים שלמדת?

"זו שפה קשה אבל מאוד כיפית".

קרייבינג למקרונים.מיכל ינאיההריונית הגיעה אתמול למלון דן בוטיק בירושלים עם שתי רקדניות כדי להופיע בפני ילדי העיר ולהפיג קצת את המתח. מייד לאחר ההופעה היא הגיעה לארוחת צהריים במלון, שדאג לה לארוחה מפנקת בכמות כפולה. על הרוב היא אמנם ויתרה אבל לא על הלימונדה והמקרונים שהוגשו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...