מיני הפתעה בהרכב הפועל ת"א הערב מול הפועל חולון - טרה סימונס הזר החדש יירשם למשחק מול הפועל חולון במקום כריס אוונס. הפורוורד של הפועל היה הזר הכי טוב שלה העונה וסיפק מספרים לא רעים עד כה. למרות זאת, הוא בדרך החוצה מהקבוצה, כשהצעד הראשון הוא אי שיתופו בערב.
הסיבה לכך שאוונס עשוי לסיים את דרכו במועדון האדום אינה מקצועית וקשורה לחיבור וליחסים הבעייתיים בינו לבין שאר חבריו לקבוצה.
רביב לימונד יחזור לשחק הערב ויהווה תוספת כוח גדולה לאדומים. לימונד חוזר מפציעה שהשביתה אותו מאז המחזור השלישי.
המאמן שרון אברהמי אמר לקראת המשחק: "אנו באים למשחק חשוב מול הקהל שלנו, שאני מקווה שימלא את היציעים. ננסה לקחת את הדברים הטובים מהמשחקים האחרונים, ויחד עם סימונס ושובו של לימונד, אני מקווה שנחזור אל מסלול הניצחונות".
לימונד עצמו הוסיף על דברי מאמנו: "כיף לחזור, ועוד למשחק חשוב בשבילנו. אני מחכה מאוד למשחק ואעשה הכל בשביל הקבוצה".
מעבר לסימונס תהיה הערב בהיכל שלמה בכורה נוספת - דיונטה כריסמס יערוך משחק ראשון במדי הפועל חולון. כריסמס, כמו סימונס, כבר שיחק בעבר בארץ. היה זה בגליל, בחולון, במכבי ת"א, בירושלים ובתחילת דרכו בהפועל עפולה.
"אני שמח להצטרף למועדון כמו הפועל חולון", אמר כריסמס, "אני זוכר לטובה את האווירה סביב הקבוצה מהפעם הקודמת ששיחקתי בישראל, ומקווה לעזור לקבוצה להתקדם ולהצליח".
מאמן חולון, דן שמיר, סיכם: "אנו מתכוננים למשחק באחד המקומות החמים והקשים, ויודעים שנצטרך משחק אגרסיבי מאוד עם החלטות טובות כדי לנצח שם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו