גל מקל סיים היום (ה') את דרכו בכוכב האדום בלגרד. כצפוי, עם הצטרפותו של הרכז מרקוס וויליאמס מקל לא ישחק יותר עם הקבוצה, אך הוא ייטול חלק באימונים עד שימצא קבוצה חדשה ו/או עד שסוכניו יגיעו להסדר בקשר לתנאי שחרורו.
לפיכך, מדובר בעונה נוספת אותה מקל לא מתחיל ומסיים באותה קבוצה. כזכור, את העונה שעברה הוא סיים בניז'ני נובגורוד, לאחר שאת רובה ביזבז בהמתנה להצעה מהאן.בי.אי.
לכוכב האדום הגיע מקל כרכז ראשון, אך במשחקי היורוליג הציג יכולת חלשה (לעומת יכולתו בליגה האדריאטית). בנוסף, בקבוצה היה משבר גדול, שגרר חילופים ושינויים רבים, ביניהם החתמתו של הרכז מרקוס וויליאמס ששיחק בקבוצה בעונה שעברה.
וויליאמס ריצה עונש הרחקה עד לתחילת דצמבר בעקבות שימוש בחומרים אסורים, וכעת, כשהוא יכול לשחק, חודש הרומן בינו לבין הקבוצה הסרבית.
מכבי ת"א עשויה להיות אחת האופציות של מקל, למרות שלא מעט אנשים במועדון טוענים שאין לפגוע במעמדתו של יוגב אוחיון. גם הפועל ירושלים עשויה להיכנס לתמונה בעניינו של הרכז הישראלי.

