"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הערב: בכורה לדן שמיר מול אילת
הפועל חולון תנסה להשיג ניצחון ראשון אחרי יותר מחודש • שלומי הרוש עשוי לחזור מפציעה מול האקסית המיתולוגית
צילום: אודי ציטיאט // דן שמיר. ושוב איתכם

הערב: בכורה לדן שמיר מול אילת

הפועל חולון תנסה להשיג ניצחון ראשון אחרי יותר מחודש • שלומי הרוש עשוי לחזור מפציעה מול האקסית המיתולוגית

אבי סגל
, עודכן

הפועל חולון תקווה להשיג היום ניצחון ראשון זה חודש וחמישה ימים ותשאב עידוד מהדמות החדשה־ישנה על הקווים - דן שמיר, שחתם רשמית שלשום והחליף את אלעד חסין, שהיה עוזרו בקדנציה הקודמת בקבוצה. שמיר היה אמור להמשיך לעונה שלישית, אך קיבל הצעה להיות עוזרו של אטורה מסינה בצסק"א מוסקבה. היום הוא יפגוש את הפועל אילת, שממנה פוטר באמצע העונה שעברה.

שתי הקבוצות במצב רע וזקוקות לניצחון. אילת, שגם היא כבר עברה העונה החלפת מאמנים, מגיעה לאחר התבוסה בירושלים ובמאזן שלילי 5:3. שלומי הרוש, שהיה פצוע לאחרונה, עשוי לעשות הערב את הקאמבק דווקא מול האקסית המיתולוגית.

"אני שמח לחזור למועדון", אמר שמיר, "אני מחליף מאמן מצוין וחבר שאני מאוד אוהב. נעשה הכל כדי לצאת מהימים האלה ונצטרך לשם כך את כל העזרה והאנרגיות של כל מי שהפועל חולון חשובה לו".

מהתחתית לחלק העליון. ב"בית מכבי" ייערך היום מפגש צמרת: מכבי ראשל"צ, שהבטיחה בשבוע שעבר את העפלה לשלב הבא ביורופ קאפ, תארח את מכבי אשדוד, שמגיעה לאחר חמישה ניצחונות רצופים. הרבה פיקנטריה תהיה במשחק היום: צביקה שרף יפגוש את הקבוצה שבה אימון לפני שתי עונות ואבי בן שימול יפגוש את קבוצתו מהעונה שעברה. מצידה של אשדוד יהיו אלה אייזה סוואן, אור סולומון ויהוא אורלנד שיפגשו את האקסית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...