"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נבחרת הנשים נכנעה 78:77 לרומניה

הישראליות רשמו הפסד שני בקמפיין והסיכויים לעלות לשלב הבא נפגעו קשות • קלארק היא היחידה שהופיעה בנבחרת עם 27 נקודות • אך את הזריקה המכרעת היא החטיאה

0
צילום: עודד קרני // צעירי ולויצקי מאוכזבות בסיום המשחק ,
צילום: עודד קרני // צעירי ולויצקי מאוכזבות בסיום המשחק

נבחרת הנשים של ישראל רשמה הפסד שני בקמפיין מוקדמות אליפות אירופה והסיכויים לעלות ספגו מכה גדולה. הנבחרת הפסידה לרומניה 78:77, החלק השני של הטורניר יהיה בפברואר והשלישי בנובמבר הבא.

יותר מ־2,000 צופים בדרייב אין ראו את הנבחרת מפספסת בגדול ונשארת ללא ניצחון אחרי שני משחקים, כולל ההפסד לטורקיה בשבת.

סיפור המשחק הוא אלישיה קלארק. היא נתנה הופעה גדולה עם 27 נקודות ב־66 אחוזים מהשדה, 7 מ־7 מהקו, 10 ריבאונד ו־4 חטיפות. הבעיה היא שבכדור של המשחק היא החטיאה מתחת לסל ואחרי כמה שניות גם עשתה עבירה ששלחה את פאראו לקו, וזאת קלעה פעמיים. בהתקפה האחרונה ישראל נתקעה, קטיה לויצקי החטיאה והמשחק הלך לאיבוד.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

הפספוס לא היה רק במהלכי הסיום. לאורך שלושת הרבעים הראשונים ישראל פתחה שלוש פעמים הפרשים של 8 נק', אבל הרומנים הצליחו בכל פעם לחזור. ברבע הרביעי האורחות (8 שלשות במחצית השנייה לעומת אף לא אחת בראשונה) עלו ליתרון 62:66, ישראל ידעה להפוך את זה ל־77:74, אבל לא ידעה לקבל את ההחלטות הנכונות בסיום, וחבל.

קלעו לישראל: קלארק 27, דורון 19, לויצקי, 16, שפיר 7, צעירי 6, קרני 2

קלעו לרומניה: פופ 19, מרגינן 17, פסקאלאו 14, ירימיה 11, סטוידין 5

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר