"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סוכל פיגוע דקירה בחברון
פלשתינית התקרבה לשוטרים סמוך למערת המכפלה ועוררה את חשדם • בכליה נמצא סכין
הפלשתינית לאחר שנתפסה // צילום: חטיבת דובר המשטרה // הפלשתינית לאחר שנתפסה

סוכל פיגוע דקירה בחברון

פלשתינית התקרבה לשוטרים סמוך למערת המכפלה ועוררה את חשדם • בכליה נמצא סכין

, עודכן

פלשתינית שהגיעה לעמדת צלבנית, הסמוכה למערכת המכפלה בחברון, עוררה את חשדם של שוטרי מג"ב, ואת חשדו של שוטר מחוז ש"י, המוצבים במקום דרך קבע. השוטרים קראו לחשודה לעצור, אך זו לא נענתה והמשיכה להתקרב אליהם.

השוטרים פתחו בנוהל מעצר חשוד והשתלטו על החשודה. בבדיקה בכליה אותרה סכין שאיתה על פי החשד תכננה הפלשתינית לדקור את הכוחות במקום.

הסכין שנמצאה // צילום: חטיבת דובר המשטרה

הפלשתינית, בת 27 תושבת יטא, הועברה להמשך חקירה במשטרת מחוז ש"י.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אתמול בשעות הערב נפצע שוטר מג"ב פצעים קלים בניסיון דריסה בכפר אבו דיס הסמוך לירושלים. הלוחם היה חלק מכוח שביצע חסם לבידוק שגרתי בכפר, כשלפתע הגיח רכב וניסה לדרסו. הלוחם הצליח לחמוק אך נפגע קלות ברגלו. הוא מקבל טיפול במקום ובהמשך יפונה אל בית החולים.

הלוחמים במקום ביצעו ירי אל הרכב, אך הוא נמלט מהמקום. כוחות גדולים של צה"ל ומג"ב סורקים את המקום בניסיון לאתר את הנהג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...