"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כחלון נגד קנסות היציאה

אחרי המאבק בדמי הקישוריות: שר התקשורת פועל לבטל את הקנסות הכבדים שמטילות חברות הסלולר על כל מי שרוצה לנטוש חברה אחת לטובת אחרת

, עודכן
צילום: מאיר פרטוש // כחלון

עוד טרם יבשה הדיו על מחירי הקישוריות הנמוכים שהנהיג שר התקשורת, משה כחלון, הוא מסתער על יעד נוסף שיפגע בחברות הסלולר: קנסות היציאה.

כיום נוהגות חברות הסלולר לדרוש ממי שנוטש אותן לשלם קנס בנוסף לסכום ההתחייבות שלהם. השר כחלון מתכוון לכלול בחוק ההסדרים תקנה שתבטל את קנסות היציאה מחברות הסלולר, למעט החזר שווי ההטבה. החזר זה עשוי להסתכם במאות בודדות של שקלים במקום אלפי השקלים הנדרשים כיום.

עוד מסתמן בשלב זה שאם התקנה תעבור, ביטול קנסות היציאה יחול גם על לקוחות קיימים עם הסדרים חתומים, ולא רק על חוזים עתידיים.

יצוין כי דמי היציאה המרביים שתוכל החברה לדרוש מהלקוח יחושבו על פי נוסחה קבועה.

בנוסף, אם הלקוח קיבל מכשיר בתשלומים, החברה הננטשת כבר לא תוכל לדרוש את פירעון הסכום כולו בבת אחת, אלא תאפשר ללקוח להמשיך את התשלומים עבור המכשיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר