מעבדת זיהוי פלילי ניידת // צילום ארכיון // מעבדת זיהוי פלילי ניידת (ארכיון)

חולון: נרצח בדקירות סכין

גבר כבן 42 נרצח במהלך הלילה • המשטרה בודקת אם מדובר בקטטה בין שיכורים

גבר כבן 42 נרצח לפנות בוקר (שלישי) בדקירות סכין ברחוב שער הגיא בחולון. הוא נמצא דקור במיטתו ולאנשי מד"א שהגיעו למקום לא נותר לעשות דבר פרט לקביעת מותו. במשטרת מרחב איילון הוקם צוות חקירה מיוחד לבדיקת נסיבות הרצח ונעצרו שני חשודים במעורבות ברצח.

שוטרי מרחב איילון שהגיעו לזירת הרצח ניסו למצוא עדי ראייה, ובמקביל הגיעה למקום מעבדת זיהוי פלילי ניידת שאספה ראיות מהזירה. במשטרה בודקים חשד כי הדקירה, שאירעה סמוך לשעה 4:00 בבוקר, התרחשה במהלך קטטה בין שיכורים. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לאחרונה עלתה העיר חולון לכותרות בשל כמה פיצוצים של מטעני חבלה, ירי והשלכת רימונים ופציעתם של כמה בני אדם. רק לפני מספר ימים עצרו בלשי היחידה המרכזית של משטרת מחוז תל אביב, תשעה חשודים תושבי האזור בחשד שהיו מעורבים במספר אירועים פלילים בחולון על רקע חובות כספיים, מעצרם הוארך עד מחר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...