גורם בכיר במנגנוני הביטחון הפלשתינים אישר כי המחבל בראא עיסא, פעיל בזרוע הצבאית של תנועת הפתח, הסגיר עצמו לידי המשטרה הפלשתינית. עיסא, נמלט לאחר שביצע פיגוע דקירה במתחם המסחרי בשער בנימין ופצע אדם באורח קשה. הוא נמצא במעצר של הביטחון המסכל הפלשתיני.
עיסא, פרסם ברשתות החברתיות סרטון ובו הוא נוטל אחריות ומודה כי הוא זה שביצע את הפיגוע, תוך שהוא מדגיש כי הוא ביצע את הפיגוע על דעתו בלבד, ששום ארגון אינו עומד מאחוריו ואיש לא שלח אותו לבצע את הפיגוע.
בתוך כך, כלי התקשורת הפלשתינים דיווחו כי בכיר חמאס בעזה איסמעיל הנייה שוחח ביום שישי בטלפון עם בני משפחתה של המחבלת ת'רוואת איבראהים א-שעראווי בת ה-72, שניסתה לבצע פיגוע ולדרוס חיילים בחברון וחוסלה.
לפי הדיווחים, הנייה שוחח עם בתה של א-שעראווי אשר נשואה לבכיר בארגון חמאס בגדה וחבר המועצה המחוקקת הפלשתינית שכלוא בישראל ואמר לה כי ״העם הפלשתיני כולו מחזק את המשפחה ותומך בפעולת הגבורה של האם השאהידית״. יש לציין כי בכלי התקשורת הפלשתינים דווח כי המחבלת א - שעראווי היא אלמנתו של פעיל פלשתיני בפת״ח שנהרג במהלך האינתיפאדה הראשונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו